Vaska figūru parāde Liepājā

No 25. aprīļa tirdzniecības centrā “baata” būs skatāma vaska figūru izstāde. Dažādu pasaules slavenību un kino personāžu tēlus veidojuši vadošie vaska figūru meistari no Holandes, Beļģijas, Igaunijas un Sanktpēterburgas. Klātienē t/c “baata” būs iespēja redzēt 35 dažādas vaska figūras un kopā ar tām ceļot gan laikā, gan fantāziju pasaulē.

Izstādei ir vairākas sadaļas, kas atspoguļo vēsturiskas personas, diženus rakstniekus un māksliniekus, populārus aktierus un muzikantus, kā arī multfilmu un bērnu filmu varoņus.

Liepājā visā savā godībā varēs apskatīt kino filmas cikla “Karību jūras pirāti” galveno personāžu, slaveno Džeku Sperovu, kuru attēlo aktieris Džonijs Deps. Savukārt leģendārās fantastikas sāgas “Zvaigžņu kari” faniem būs vienreizēja iespēja aplūkot vienu no galvenajiem varoņiem – džedaju Jodu. Līdzās šiem tēliem redzamas arī pavisam reālas vēsturiskas personas un mākslinieki – Salvadors Dalī, angļu dramaturgs un dzejnieks Viljams Šekspīrs un citi.

Izstādi uz Liepāju atvedusi kompānija MTU Fantasy, kas piedāvā skatītājiem un interesantiem dažādas izstādes jau astoņpadsmit gadu garumā.

Vasku figūru izstāde Liepājā, kas piemērota plašam skatītāju lokam, t/c “baata” būs apskatāma līdz 3. maijam.

Ieeja pieaugušajiem – 4 eiro, bērniem – 3 eiro, ģimenes biļete (divi pieaugušie un divi bērni) – 11 eiro.

Pievienot komentāru