Zodiaka zīmes pie auto stūres – kāds autovadītājs tu patiesībā esi?

Kā jau zināms, Lauvām visur vajag padižoties, ceļš un ielas nav izņēmums. Mašīnu plūsmā Lauva uzskata sevi par galveno. Sevi mēdz izklaidēt ar ātrumu, jo vienveidīga kustība ātri apnīk. Lauvām baudu sagādā ātruma sajūta un pats auto vadīšanas process. Mašīna dzīvē ir ļoti svarīga, Lauvas to sargās, kā neviens cits.

Jaunavas ir pedantiski un disciplinēti braucēji, ja vien ceļi ir ideāli. Kā bīstami braucēji, Jaunavas ir ierindojušās trešajā vietā. Nervozums un ikdienas sīkumi dažkārt neļauj redzēt ceļa situācijas kopumā. Ceļu policijai Jaunavas ir patīkami klienti, viņas nestrīdas pretī un piekrīt policista teiktajam.

Lasi arī: Vai tev ir zaļganbrūnas acis? Izrādās, ka šīs acu krāsas īpašnieki ir ļoti īpaši

Svari stingri ievēro likumus, pat pa mežu brauc ar piesprādzētām drošības jostām. Viņi uz ceļa cenšas rast līdzsvara, stabilitātes un drošības gaisotni. Svari paši nevēlas atzīt, ka viņos ir divi pilnīgi dažādi cilvēki- viens enerģisks un mērķtiecīgs, otrs- neizlēmīgs un ar visu neapmierināts. Kad Svari nav līdzsvarā, pastāv lielāka iespēja kļūdīties uz ceļa.

Skorpioni uz ceļa ir paši sava likteņa lēmēji. Pats galvenais ir drošība, Skorpioni to cītīgi ievēro. Uz ceļa ir prātīgi un noteikumus ievēro. Viņam pietiek viena acu uzmetiena, lai novērtētu ceļa situāciju kopumā un momentā prognozētu tās tālāko attīstību. Skorpioni ir uzticami auto vadītāji.

Strēlnieki ir piedzīvojumu meklētāji, ir gatavi uzreiz doties visos virzienos. Viņiem vienmēr kaut kur ir jāsteidzas. Viņiem ir vajadzīgs ātrums un plašums. Strēlnieki apdzīs visus, gan tos, kurus vajag, gan tos, kurus nevajag. Kreisā josla ir kā domāta Strēlniekiem. Ja ir noticis kāds negadījums, tad tieši Strēlniekiem to iznākums sanāk visdārgākais.

Mežāzis kā auto vadītājs lieliski iederas ceļa situācijā un kļūst par nemanāmu tā sastāvdaļu. Mežāži ir mierīgi un vienmēr kontrolē situāciju. Viņš brauc stabili, neveic asus manevrus un bez vajadzības nemaina braukšanas joslu. Arī avāriju gadījumos Mežāzis domā līdzi un parasti tiek sveikā cauri.

Lasi vēl: FIB veiktajā pētījumā noskaidrots, kuras ir pašas bīstamākās zodiaka zīmes

Ūdensvīri uz ceļiem cenšas ievērot noteikumus un tos nepārkāpt. Ja runa ir par sacensībām uz ceļa, Ūdensvīri labāk atteiksies. Ikdienā bieži tiek pieļautas neuzmanības kļūdas un tas atspoguļojas arī, ja Ūdensvīri ir uz ceļa. Ūdensvīrus aizrauj ātrums, bet tas viņus arī mazliet baida, tāpēc ātru braukšanu īpaši nepiekopj.

Zivis ir apbrīnojamas ar lielisku intuīciju arī uz ceļiem. Viņas jau laicīgi spēj sajust bīstamas situācijas un cenšas izvairīties no tām. Zivis izvairās no asiem manevriem un sacensībām uz ceļiem, viņas labāk ļauj apdzīt viņu. Ātrai braukšanai priekšroka netiek dota.

COMMENTS

Pievienot komentāru