Zodiaka zīmes pie auto stūres – kāds autovadītājs tu patiesībā esi?

Katrs auto vada dažādi. Kāds ievēro visus ceļu satiksmes noteikumus, bet kāds brauc “kā pagadās”.

Šajā horoskopā noskaidro, kāds autovadītājs tu esi, atkarībā no savas zodiaka zīmes!

Auns auto vada droši, ātri un ļoti precīzi. Viņš labi jūtas trasē vai brīvos apstākļos, kur ir iespēja sevi pierādīt. Baudot ātruma sajūtu, Auns cenšas apsteigt visus, un dažreiz šķiet, ka arī pats sevi.

Auni jūtas labi, ja visu dara ātrāk nekā pārējie. Auns bieži vien pārskrien pāri pie dzeltenās gaismas. Statistika apstiprina, ka tieši Auni izraisa visvairāk ceļa negadījumus, lai gan zaudējumi nav lieli.

Vērši ir solīdi un mierīgi auto vadītāji. Auto- tas ir arī pamats lepnībai, bet mašīnai ir jāpriecē arī ar savu ārieni un konstrukciju. Pamatīgums attiecas arī uz auto vadīšanu.

Ne velti Vērsis ir līderis starp disciplinētākajiem autovadītājiem. Vēršiem nekad nekā nebūs žēl, ja runa būs par mašīnu. Vērsis nekad necietīs paviršu apiešanos ar mašīnu.

Lasi arī: Astrologi apkopojuši 5 Zodiaka zīmes, kurās dzimst pašas gudrākās sievietes

Dvīņi var būt gan pedanti, gan sacīkšu braucēji. Viņi ļoti necieš vienveidīgu ceļu. Dvīņiem ir iedzimta zibenīga reakcija, tāpēc, ja kādreiz kāds „izlīdīs” no rindas un pazudīs no redzesloka, tad ziniet, tie noteikti ir dvīņi. No satiksmes negadījumiem Dvīņi izkļūst ar nelieliem zaudējumiem.

Vēži ir labi auto vadītāji. Viņi neuzskata par kaunu ievērot ceļa zīmes un veikt dažādus manevrus, lai visiem būtu droši. Ārpus pilsētas Vēža braukšanas stils ir neuzkrītošs. Viņš nevienam nerada diskomfortu. Ja kādam būs vajadzīga palīdzība uz ceļa, Vēzis neatstās nelaimē, bet gan palīdzēs.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

COMMENTS

Pievienot komentāru