14 gadus vecā Soņa bija nepopulārākā meitene skolā. Stilisti viņu pārvērta skaistulē

Katrā klasē ir atrodams “neglītais pīlēns”. Parasti šādas meitenes ir ļoti pieticīgas un nosvērtas. Neviens nevēlas ar viņām draudzēties, jo visi uzskata viņas par atsumtām. Kā likums, šādas pusaudžu meitenes mokās ar mazvērtības kompleksiem, bet ir gadījumi, ka izaugot, meitenes pārvēršas par skaistiem gulbjiem.

14 gadus veco Soņu mēs vara pieskaitīt pie neglītajiem pīlēniem. Viņa tikpat kā nedraudzējas ar saviem vienaudžiem. Soņai patīk pavadīt laiku staļļos kopā ar zirgiem. Meitenei patīk izjādes un viegli atrod kopīgu valodu ar četrkājainajiem draugiem. Soņai ir ļoti sliktas attiecības ar mammu.

Lasi arī: Francijas prezidenta sieva: Kā Brižita Makrona izskatījās jaunībā

Ģimenes problēmas

Lai atjaunotu ģimenes mieru un palīdzētu meitai atvērties, Soņas mamma Anna atveda uz TV šovu, kas palīdz jauniešiem dzīvi ieraudzīt citādu. Mamma un meita jau sen kā vairs viena otru nesaprata. Anna ir diezgan uzstājīga māte ar autoritāti. Viņa pilnībā “sasmalcina” meitu ar savām bezgalīgajām instrukcijām. Savukārt Soņa ļoti cenšas atbrīvoties no mātes diktatūras.

Pirmajā acu uzmetienā Soņu patiešām nevar nosaukt par skaistuli. Mazas pūtītes uz sejas, nekopti mati, smieklīgi bērnišķīgas drēbes. Turklāt šķiet, ka meitene ar savu tēlu ir apmierināta.

Tomēr stilisti un māte tā nedomā. Viņi ir pārliecināti, ka Soņa patiesībā ir skaista, tikai mietenei jāiemācās sevi uzfrišināt. Viņai trūkst atbalsta un skats no malas, lai varētu realizēties citā perspektīvā.

Soņa galvenokārt nēsā džinsas, džeperus un kedas. Kamēr citas meitenes viņas vecumā iet uz randiņiem, Soņa ieslēdzas savā istabā. Soņai ir diezgan sarežģīta figūra – kuplas krūtis un gruni.

Šķir otru lapu un uzzini, kā Soņa izskatījās pēc pārvērtībām!

COMMENTS

Pievienot komentāru