3 Zodiaka zīmes, kurās iemīlēties ir ļoti bīstami

AUNS

Esot kopā ar Aunu, pastāvīgi šķiet, ka dedz liesmās. Sajūta ir tāda pati kā braucot pa amerikāņu kalniņiem ar atvērtām acīm vai uz spoguļa rakstot ar sarkanu lūpu krāsu. Auns liek otram cilvēkam justies tā, it kā katra nodzīvotā diena būtu pēdējā.

Aunu nemīlēt ir teju neiespējami, tomēr tas arī ir grūti, jo viņš vienmēr ir kustībā un nekad neapstājas pie jau sasniegtā. Daudziem ir visai grūti izsekot viņa straujajai dabai. Mīlēt viņu ir bīstami, jo, neskatoties uz to, ka esi viņa otrā pusīte, arī tu vari saskarties ar viņa riebīgo raksturu un vēlmi strīdēties pat par sīkumiem. Aunam ir svarīgi būt noteicējam, tāpēc, visticamāk, ka tieši tev nāksies piekāpties, jo Auns to nedarīs.

Ja Auns ir kaut ko ieņēmis galvā, tad ir visai grūti pārliecināt viņu par pretējo. Viņš var kategoriski atteikties ieklausīties tajā, kas tev ir sakāms. Aunam ir svarīgi būt situācijas noteicējam.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras ir izteikti gudras un apveltītas ar asu prātu

STRĒLNIEKS

Bīstama un neparedzama ir viņa daba, kas tā vien kliedz pēc visa jaunā un nebijušā. Arī Strēlniekam izsekot līdzi var būt visai problemātiski, turklāt viņš noteikti nebūs tas cilvēks, kurš samierināsies ar pašu mazumiņu. Strēlnieks ir cīnītājs, kurš vienmēr tiecas pēc kaut kā lielāka un labāka. Nedrīkst aizmirst arī viņa tiešo un reizēm pat skarbo dabu – Strēlnieks neteiks taisnību “caur puķītēm”, bet gan pasniegs to tādu, kāda tā arī ir. Ja Strēlnieks esošajās attiecībās nejutīsies laimīgs, tad drīz vien meklēs uzmanību pie kāda cita.

Strēlniekiem ātri vien var palikt garlaicīgi, tāpēc, ja viņš netiek pie gaidītā, ātri vien var pārslēgties pie kaut kā cita. Strēlnieki tik tiešām ir uz izķeršanu, un viņi nudien nevar sūdzēties par pretējā dzimuma uzmanību.

COMMENTS

Pievienot komentāru