Iepriekšējās dzīves horoskops – kāda mācība katrai zodiaka zīmei jāliek aiz auss?

Ne visi tic iepriekšējai dzīvei. Bet tiem, kuri tic, ielūkošanās iepriekšējā dzīvē šķiet ļoti vilinoša.

Ir dažādi veidi, kā pārbaudīt, kas tu esi bijis iepriekšējā dzīvē, tomēr šoreiz piedāvāsim ieskatīties tajā caur astroloģiju.

Uzziniet, kāds bijāt iepriekšējā dzīvē un kāda mācība jāņem vērā tagad!

Auns

Iepriekšējās dzīvēs bijāt emocionāli bezatbildīgi un vienmēr atkarīgi no citiem, tādēļ tagad beidzot ir pienācis laiks uzņemties iniciatīvu savā emocionālajā dzīvē, lai pastāvētu paši par savām vēlmēm un iegribām, šādi atrodot savu zudušo identitāti. Taču neieslīgstiet galējībās, pārlieki pārspīlējot neatkarību no citiem, jo tas var pārvērsties egoismā. Neatlaidība un ticība sev – tas ir tas, kas jums visvairāk nepieciešams.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras pēc dabas ir ļoti mežonīgas

Vērsis

Jūsu iepriekšējās dzīves bija emocionāli nestabilas un nežēlīgas. Jūs zināt, kas ir ciešanas, bailes un liela, nepārvarama kaisle. Jūsu pašreizējā dzīvē jums dota, lai visu kārtīgi nostabilizētu. Stabilitāte un izturība, kombinācijā ar smagu darbu un pieredzi, jums pašlaik ir pats svarīgākais. Ir pienācis laiks ļaut savai garīgajai pasaulei attīstīties ar darba palīdzību, lai tā var nobriest kā nākas un iemācīties, ka iepriekšējas dzīves jau ir garām, tādēļ tās nepieciešams aizmirst.

Raksta turpinājum otrā lapā

Pievienot komentāru