4 bikšu modeļi no kuriem vīrieši nevar atraut ne acu!

Tiek uzskatīts, ka sieviete padara vīrieti traku tad, kad nēsā svārkus. Bet dzīves pieredze šo iesīkstējošo stereotipu var atspēkot. Bikses ir tik ļoti iesakņojušās sieviešu garderobē, ka tās var uzskatīt par daiļās būtnes otro ādu. Turklāt daži modeļi var izraisīt ugurnsgrēku! Kuri ir tie modeļi, kas padara vīriešus trakus?

Skinny

Apspīlētie džinsi nu jau kādu laiku nav zaudējuši savu popularitāti un otrās ādas statusu daļēji ieguvis arī dēļ angļu nosaukuma “skinny”, ko varētu izprast kā pie ādas pieguļošas bikses. Modelis ir tik cieši piekļāvies pie figūras, ka nepaslēpj gandrīz neko. Vai ir iespējams uz dāmu neatskatīties, ja viņa valkā šīs bikses? Ja formas ir efektīvas, tad iespaids ir neticams!

Lasi arī: 5 lietas, ko cilvēki ar augstu intelektu dara citādāk

Bikses, kas atklāj potītes

Ja apspīlētas bikses ir teju vai atkailinošas, tad bikses, kas nedaudz atklāj potītes ir noslēpumainas un viegli kārdinošas. Turklāt šādi delikāti mājieni bieži vien darbojas daudz efektīvāk kā tiešs spiediens. Vēl viens no šī modeļa skaistumiem ir tāds, ka tas ir piemērots jebkuram vecumam. Nevajag uztraukties, ka tas saīsinās kājas. Ja ir izvēlēta pareizā proporcija ar augšdaļu, tad viss ir kārtībā – 1:1, 1:2 vai 3:5.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru