4 zodiaka zīmes, kurām decembra beigas var atnest lielas/pozitīvas izmaiņas dzīvē

Jau no 14. decembra Saules aptumsums ietumšināja debesis šī gada pēdējā jaunā mēness laikā, taču tas nenozīmē, ka tas mums nedos gaišu nākotnes perspektīvu!

Tā kā šo spēcīgo mēness parādību pavada Saules aptumsums, tas nozīmē, ka visas zodiaka zīmes var saskarties ar negaidītiem satricinājumiem, kas turpmākajos gados mainīs viņu dzīves ceļu.

Tomēr dažiem no mums gada pēdējais jaunais mēness apvienojumā ar aptumsumu varētu izrādīties vēl izteiktāk mainīgs turpmākajā liktenī.

Lasi arī: Šādas sievietes patīk visiem vīriešiem: 4 sieviešu tipāži, kas piesaista stipro dzimumu

Izmaiņas, kas notiks Saules aptumsuma ietekmē, būs skarbas un ātras. Astroloģiskie notikumi risinās piedzīvojumu pilnā Strēlnieka “valstībā”, kas ir mainīga uguns zīme.

Atklāti un azartiski Strēlnieki var mums palīdzēt risināt visus potenciālos mēness jautājumus ar pozitīvu skatījumu.

Šī atmosfēra būs īpaši izdevīga vairākām zodiaka zīmēm, kuras sajutīs aptumsuma radītās izmaiņas personiskākā līmenī. Ja esat viens no tiem, tad sagatavojieties gaidāmajām liktenīgajām pārmaiņām.

 

Dvīņi

No pirmā acu uzmetiena šī mēness rada drāmu jūsu mīlas dzīvē. Tas izgaismo jūsu partnerības mājas, radot dramatisku galu un sākumu potenciālu.

Bet, ja jūs iegremdēsities nedaudz dziļāk un paskatīsities, kas slēpjas zem šīs drāmas, jūs redzēsiet, ka tas ir kaut kas cits – iespēja paplašināt savu redzesloku mīlas dzīvē un atgriezties pie patiesības starp jums un jūsu partneri.

Ja jūs nekad neesat devis sev iespēju godīgi runāt par savām vajadzībām vai atklāti runāt par neveselīgiem attiecību aspektiem, tagad ir īstais laiks ienirt šajā sarunā.

Jo ilgāk jūs ignorēsiet šos jautājumus, jo vairāk tie ierobežos jūsu brīvību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

 

Jaunava

Šis jaunais mēness sniegs iespēju sākt dziedēt pagātnes brūces – bet tikai tad, ja esat gatavs paplašināt savu komforta zonu un pārsniegt parastās emocionālo problēmu risināšanas metodes.

Kad aptumsums skar mājas un ģimenes dzīves jomu, jūtas, kas tagad rodas, būs dziļi personiskas un saistītas ar to, kas jūs esat.

Jūsu filozofiskais, introspektīvais noskaņojums novirzīs jūsu domas uz problēmām no jūsu iepriekšējās dzīves. Tas var iedvesmot jūs sazināties ar ģimenes locekļiem, ar kuriem jūs esat atsvešinājušies, lai mēģinātu salabt vai vienkārši radīt tam zināmu augsni.

Svarīgi ir tas, ka jūs esat gatavs mainīt savu tipisko uzvedību un ar visām gaidāmajām izmaiņām rīkoties eksperimentālāk, novatoriskāk.

 

Strēlnieks

Kad jūsu zodiaka zīmē iestājas aptumsums, jūs varat piedzīvot pārkārtošanos izteiksmes veidā vai nelielu identitātes krīzi. Jūs esat izsalcis pēc pārmaiņām, tāpēc jūs viegli pieņemat neparedzamus satricinājumus.

Šis ir lielisks laiks, lai eksperimentētu ar jauniem veidiem, kā iepazīstināt sevi ar pasauli un iesaistīties savā piedzīvojumu dabā!

Izmēģiniet kaut ko jaunu, piemēram, adrenalīna pilnas fiziskās aktivitātes vai vienkārši eksperimentējiet ar kādu nestandarta modes izskatu vai kosmētiku.

Jums patīk uzturēt apkārtējos cilvēkus labā formā un saglabāt brīvību. Tāpēc dariet kaut ko tādu, kas visiem atgādinās, cik daudz šķautnes jūsos iepriekš nav pamanītas!

Lasi arī: Pāvels Globa: Ko veiksmes un laimes planēta Jupiters atnesīs katrai zodiaka zīmei 2021. gadā?

Zivis

Ir pienācis laiks sākt savu spēli, jo aptumsums un jauns mēness jūsu Karjeras un sabiedrības atzīšanas jomā liek jūsu profesionālajai dzīvei iet uz augšu.

Gatavojieties lielām pārmaiņām darbā – jums varētu būt negaidīta paaugstināšana amatā, negaidīta jauna darba iespēja vai jauni biznesa kontakti un attiecības, kas varētu veicināt jūsu karjeru.

COMMENTS

Pievienot komentāru