Vasilisas Volodinas dienas horoskops 22. decembrim: būs jāpārkāpj daudziem grābekļiem

2020. gada 22. decembrī ļaunuma spēki būs īpaši aktīvi. Jums vajadzētu būt ļoti uzmanīgam, lai neiekristu viņu slazdā, iesaka astroloģe Vasilisa Volodina. Riski gaidīs katrā solī.  

Izvairieties no jebkuras darbības, kas var izraisīt traumas. Kategoriski ir aizliegti ekstrēmie sporta veidi, ātra braukšana un vispār jebkādas pēkšņas kustības.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kurām decembra beigas var atnest lielas/pozitīvas izmaiņas dzīvē

Arī šajā dienā ir svarīgi neiesaistīties nopietnos finanšu darījumos – pastāv risks visu pazaudēt. Neuzticieties nevienam – krāpnieks var atrasties netālu no jums, un vēl neveiciet nekādus finanšu ieguldījumus.

 

Auns

Cilvēkiem, kas dzimuši zem šīs zodiaka zīmes, visu dienu būs sliktas izjūtas. Tas, pirmkārt, sabojās garastāvokli, un, otrkārt, tas Auniem liks baidīties un pastiprināti uzmanīties. Tomēr jums nevajadzētu pilnībā aizvērt sevi no pasaules – vienkārši esiet uzmanīgāks un piesardzīgāks.

 

Vērsis

Vērsim būs emocionālu uzliesmojumu diena. Jebkura iemesla dēļ vardarbīga reakcija var izraisīt nervu sabrukumu un depresiju. Tāpēc mēģiniet paturēt savas emocijas sevī, ja nevēlaties konfliktus ar citiem un problēmas ar savu veselību.

Lasi arī: Šādas sievietes patīk visiem vīriešiem: 4 sieviešu tipāži, kas piesaista stipro dzimumu

 

Dvīņi

Dvīņu padoms šodien ir mēģināt par katru cenu domāt pozitīvi. Šajā dienā visas jūsu domas piepildīsies. Tāpēc, jo labākas un vieglākas tās ir, jo labāk jums. Tas ir tieši tas gadījums, kad no labā rodas labs un otrādi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru