Vasilisas Volodinas dienas horoskops 22. decembrim: būs jāpārkāpj daudziem grābekļiem

Vēži

Vēžiem astrologs neiesaka šajā dienā būt aktīvam. Labāk, ja iespējams, pavadiet dienu vienatnē un ierobežojiet saziņu līdz minimumam. Nodarbojaties ar saviem hobijiem, zīmē, klausies labu mūziku, skaties pozitīvu filmu.

 

Lauva

Šajā dienā zodiaka zīmes pārstāvjus tuvi cilvēki pastāvīgi kritizēs. Nereaģējiet uz šo kritiku vardarbīgi, drīzāk uzklausiet katru vārdu – tam ir pamats. Izdariet secinājumus, strādājiet pie sevis, lai kļūtu labāks, un dodieties tālāk.

 

Jaunava

Arī Jaunavu sagaida uzbrukumi no citiem. Visi gribēs tevi kritizēt un saspiest – gan radinieki, gan paziņas, gan svešinieki. Jūs veiksmīgi pieveiksiet šo bravūru, ja vienkārši klusēsiet un smaidīsit. Negodīgā attieksme norims.

 

Svari

Svari šajā dienā vēlēsies samierināt visus visā pasaulē. Neaizmirstiet, ka neesat visvarens, un jūs nevarat padarīt visu skaistu sev apkārt. Samierinies ar to, ka pasaule un cilvēki nav perfekti, un atmet mēģinājumus kļūt par gaismas lāpu. Jūs varat uz sevis izsaukt karojošo pušu uguni.

 

Skorpions

Skorpiona zvaigznēm šajā dienā ieteicams strādāt un koncentrēties uz savu uzdevumu izpildi, nevis kārtot attiecības un nedomāt par sava darba jēgu. Pārdomājiet, kā visu izdarīt efektīvi un atbildīgi.

 

Strēlnieks

Šajā dienā jūsu galvenais ienaidnieks ir slinkums un neko nedarīšana. Mēģiniet savākt savus spēkus un domas, piespiest sevi strādāt. Labākais veids, kā savākt sevi  un motivēt, ir dusmoties uz sevi.

 

Mežāzis

Jau no paša rīta Mežāžus apvainos visi un viss! Viņi sevi unostādīs ārkārtīgi negatīvi. Tomēr to nevar tā atstāt, jo šajā dienā ļaunums piesaista ļaunu. Vismaz mēģiniet noskaņoties uz pozitīvu noskaņojumu, un jūs pats būsiet pārsteigts, cik daudz labāka kļūs apkārtējā pasaule un satiktie cilvēki.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kurām decembra beigas var atnest lielas/pozitīvas izmaiņas dzīvē

 

Ūdensvīrs

Šajā dienā būs ļoti grūti atturēties no dusmām, naida, konfliktiem un strīdiem. Tomēr Ūdensvīriem vajadzētu mēģināt izvairīties no strīdiem. Galu galā jūs riskējat kļūt par konflikta ierosinātāju un  ilgstoša aizvainojuma autoru.

 

Zivis

Šajā dienā norobežojieties no cilvēkiem, kuri jūs sāpina un citām sliktām emocijām. Turpinot sazināties ar  šiem cilvēkiem, jūs tikai padziļināt depresiju. Tad jums būs ļoti grūti izkļūt no šī stāvokļa.

 

Arī interesanti: Daudz dažādi citi horoskopi, kurus izlasīt! 

Pievienot komentāru