Psihologs Labovskis – kā pret savu vīrieti izturas gudras sievietes

Pēdējā laikā internetā parādījušies daudzi  Labkovska raksti! Viņš ir visur:  par viņu raksta, lasa viņa grāmatas, un viņš arī lasa lekcijas Youtube. Intereses labad es paklausījos dažas, lai saprastu – ko tik ārkārtēju psihologs saka sievietēm, ka viņas sāk viņu dievināt.

Kopumā gan it kā es neko īpašu nemācījos. Vienīgā tēze, kuru es pieķēru viņa runā, ir pamest vīrieti, ja jums kaut kas nepatīk.

Neciet, nelūdz un neceri, bet vienkārši paņem čemodānu rokās un atvadies. Kāpēc šī pieeja ir tik populāra sievietēm?

Lasi arī: Šādas sievietes patīk visiem vīriešiem: 4 sieviešu tipāži, kas piesaista stipro dzimumu

Iespējams, daudzus gadus, varbūt pat pirms mūsu dzimšanas, bija tik pierasts – klusēt, saglabāt ģimeni.

Vīrietis nesa mājā naudu, sievas palika dzīvokli, kas piederēja vīram vai sievastēvam. Šādā “iespiestā” pozīcijā, nebija vajadzības un iespējas izdabāt savam ego, bet gan domāt trīs soļus uz priekšu. Lai savu dzīvi nesabradātu drupās.

Un 90. gados mūsu dāmām bija jāizdzīvo, lai pabarotu sevi un savus bērnus. Gribot vai nē, jūs nevarējāt pateikt nevienu vārdu, lai konflikti netiktu izprovocēti, lai vīrietis justos labi mājās, nevis bēgtu pie kaimiņa, paņemot sev līdzi pēdējo kas ir.

Tagad situācija  vairāk vai mazāk stabilizējusies. Turēšana pie biksēm nav vienīgais veids, kā dzīvot cienīgi. Galu galā mums, sievietēm, ir vecāki un izglītība, ne tikai vīrietis.

 

Bet ar šo – viss ir skaidrs

Un kāpēc psihologs iesaka sievietēm neanalizēt situāciju, nemēģināt uz to paskatīties no cita rakursa, bet uzreiz aiziet? Pārtraukt attiecības?

Salauzt nav būvēt, kā saka. Labi cilvēki kokos neaug.

Un tad es sapratu, ka sievietes Labkovska vārdus uztver pārāk burtiski. Viņš mēģina paziņot sievietēm, ka pastāv noteiktas robežas, kuras pārsniedzot mūsu pacietība beidzas. 80% gadījumu sieviete mīlestības vārdā ir gatava visu piedot. Un viņa to uzskata par savu gudrību. Tāpat kā viņa saglabāja laulību, bet bērniem – tēvu.

Bet patiesībā psihologs mēģina precīzi strādāt ar pieļaujamā robežām. Galu galā mēs veidojam attiecības ar vīriešiem un pēc noklusējuma darām zināmu, ko mēs nekad neizturēsim. Necieņa, rupjības, meli, slinkums.

Ja jūs saprotat, ka nekad nevarēsiet pamest vīrieti, lai ko viņš nesadarītu (un man arī ir tādas draudzenes), tad jūsu dzīvē visās frontēs ir milzīgas plaisas un problēmas.

Jūs pilnībā paļaujaties uz vīrieti, liekot uz galda visu kas jums ir. Un, ja viņš aizies, jūs zaudēsiet gandrīz visu, kas jums ir.

Lasi arī: Meitene filmēja sevi pie ūdenskrituma un nejauši nofilmēja šo. Cilvēkiem redzot šo video asaras tecēja pār vaigiem kā pupas

Labkovskis ir kategoriski pret to, ka sieviete sevī krāj aizvainojumus un pretenzijas. Viņai ir jāpierāda vīrietim neatkarīgi no tā, cik gadus viņi ir dzīvojuši kopā, ka ir noteikta robeža, kuru nevar pārkāpt. Pretējā gadījumā,  viņa paņems rokās koferi un atradīs kādu, kurš spēs viņu novērtēs.

Ekonomikā ir tāds likums: ja produktu var viegli pārvērst naudā, tad tas ir likvīds. Tas pats ir attiecībās. Vīrietis nekad neatstās sievieti, pēc kuras būs rinda cilvēku, kas vēlas būt ar viņu. Viņas vērtība ir pārāk augsta.

Bet, lai būtu pieprasīta sieviete, vispirms ir jāciena un jāmīl sevi.

COMMENTS

Pievienot komentāru