5 lietas, kuras tu nedrīksti nevienam aizdot un pats aizņemties

Cilvēki vienmēr ir ticējuši tam, ka ir lietas, ko citam aizdot nedrīkst-lai nepiesauktu sev nelaimi. Ja esiet piemirsuši, atgādinām piecas lietas, kuram nedrīkst nevienam aizdot, kā arī aizņemties.

Sāls

Neaizdodiet nevienam sāli. Ja kaimiņš stāsta, ka sāls beidzies un lūdz to aizdot, nekādā gadījumā to nedariet. Vienīgais, ko variet darīt šādā situācijā ir-uzdāviniet to. Bet ne aizdodiet. Sāls ir produkts, ko cilvēki izmanto maģiskos rituālos, tāpēc esiet piesardzīgi. Saņemot atpakaļ aizdoto sāli, jūs variet iedzīvoties nelaimēs un neveiksmēs.

Trauki

Tā kā trauki nes tās mājas enerģētiku, kurā tie tiek lietoti, aizdot tos citiem nekādā gadījumā nevajadzētu. Runā, ka aizdoti trauki var piesaukt neveiksmi un nelaimi, kā arī radīt veselības problēmas. Tāpat atcerieties, ka glabāt mājās ieplīsušus traukus nedrīkst, jo arī tie negatīvi ietekmē mājas enerģētiku.

Apģērbs

Daudziem no mums šķiet normāla ikdienas parādība-aizņemties no draudzenes kādu apģērba gabalu un pēc tam to atdot atpakaļ. Tā kā drēbes uzņem nēsātāja enerģētiku, nēsāt aizdotas drēbes nav ieteicams. Ja kāds tuvinieks vēlas jums atdod savas drēbes, nekādā gadījumā nepieņemiet tās bez maksas. Samaksājiet kaut simbolisku samaksu.

Jāteic, ka citu cilvēku apavus vispār nav ieteicams nēsāt, tā kā tie uzkrāj nēsātāja  negatīvo enerģiju.

Rotas un dārglietas

Kategoriski nedrīkst aizdot un aizņemties dārglietas, jo arī tās ir uzņēmušas nēsātāja enerģētiku. Jāteic, ka dārglietu dāvināšana arī nav laba doma.

Uzvelkot svešu gredzenu vai kaklarotu, jūs variet uzņemt nēsātāja slikto enerģiju un tādējādi piesaukt nelaimi.

Birste

Ja aizņemsieties vai aizdosit birsti, jūs var piemeklēt finanšu problēmas un problēmas darbā. Savu birsti nekad nevienam neaizdod, tai vienmēr ir jāatrodas jūsu mājās.

Avots: lady-journal.info

Pievienot komentāru