5 Zodiaka zīmes, kuras spēj uzvesties kā īstas maitas

 

VĒRSIS

Vērsim patīk izlikties daudz gudrākam nekā viņš patiesībā ir. Un tas var kaitināt. Bet jāsaka tā – reti kurš spēj turēt līdzi viņam intelektuālā ziņā. Vērši ir gudri, tikai ir nedaudz augstprātīgi.

Un vēl kas – Vērši dievina greznību. Viņiem ir tendence iegādāties ko tādu, kas nedaudz izceltu viņa statusu. Viņš nedzers lētāko alkoholu, bet gan pasmiesies par jūsu piedāvājumu no zemajiem plauktiem. Un, ziniet, kas ir trakākais? Vērsis nejūt, ka šie komentāri vai attieksme var aizvainot.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām atrast īstu mīlestību ir visgrūtāk

LAUVA

Lauvai ļoti svarīgi ir apliecinājuma vārdi un uzslavas. Ja neesat gatavi viņam to sniegt regulāri, tad nemaz neveidojiet ar viņu tuvas attiecības. Lauvai svarīgi tikt novērtētam.

Ir atsevišķi izgājieni, kas var tik tiešām nokaitināt. Par īstu maitu viņu padara viņa augstprātība. Attieksme. Nereti sevi uzskata par labāku, kamēr citiem sevi vienmēr jāmēģina viņam pierādīt.

Lasi arī: Šīs 4 Zodiaka zīmes ir izteikti spēcīgas un izturīgas dzīves grūtākajos brīžos

SKORPIONS

Kas gan būtu šis TOP5 bez Skorpiona? Skorpions ir ļoti īpašs ar izteikti labajām un vienlaikus sliktajām īpašībām. Viņu raksturo gan kaisle un nebeidzama mīlestība, gan empātijas trūkums. Viņa nespēja iejusties cita ādā viņu padara par patiesi kaitinošu maitu.

Skorpions ātri apvainojas un ilgi tur aizvainojumu. Atriebjas – pat neapzināti.

Lasi arī: Šajās 3 Zodiaka zīmēs dzimst cilvēki ar patiesi riebīgu raksturu

MEŽĀZIS

Par maitu Mežāzi padara viņa nemitīgie centieni visu sakārtot un izdarīt pēc sava prāta. Mīl kontrolēt un raugās, lai lietas notiktu tā, kā viņš uzskata par pareizu. Problēma slēpjas tajā, ka bieži vien viņa domas nesakrīt ar pārējiem un viņa “loģiskie” spriedumi citiem nav skaidri. Smags raksturs.

COMMENTS

Pievienot komentāru