6 iemesli, kādēļ martā dzimušie ir īpaši un unikāli cilvēki

Vēl pavisam nedaudz un pavasaris būs klāt. Šis ir ļoti labs laiks gan mazuļa ieņemšanai, kā arī mazuļa nākšanai pasaulē.

Martā dzimušie:

1 Karjerā spēj sasniegt augstas virsotnes

Martā dzimušie mazuļi, kad izaugs lieli, visticamāk, ieņems labus amatus. Pētījumi liecina, ka liels skaits uzņēmuma direktoru dzimuši tieši martā.

Pētījumā analizēti 375 uzņēmuma vadītāji, kā rezultātā secināts, ka 12,5% no visiem vadītājiem bija dzimuši tieši martā.

2 Mazāk pakļauti redzes problēmām

Martā dzimušie bērni visticamāk dzīves laikā nesaskarsies ar tuvredzības problēmām, jo kāda cita pētījuma rezultātā secināts, ka redzes problēmas visbiežāk ir bērniem, kuri dzimuši vasaras  mēnešos. Pavasara mēnešos dzimušajiem ar redzi parasti problēmu nav, tomēr pētījumā secināts, ka  vislabākā redze esot tieši ziemā dzimušajiem mazuļiem.

3 Optimisti

Bērni, kas dzimuši martā (arī aprīlī un maijā) visbiežāk ir optimisti.

4 Mazāk iespējamas alerģiskas saslimšanas dzīves laikā

Bērni, kuri dzimuši pavasarī, parasti necieš no alerģijām, lai gan pavasaris ir laiks, kad bieži vērojami alerģiju uzliesmojumi tiem, kas ir jūtīgi pret ziedputekšņiem un putekļiem.

Saskaņā ar 2015.gadā veiktu pētījumu, bērni, kas dzimuši martā, retāk slimo ar bronhiālo astmu.

5 Dod priekšroku vēlu celties un vēlu doties pie miera

Bērni, kas dzimuši pavasarī un vasarā, visbiežāk pie miera labprāt dodas vēlu. Visticamāk dzīves laikā šie cilvēki būs “pūces”.

 

Lasi vēl: 5 vērtīgi padomi, ka izaudzināt laimīgu bērnu

 

6 Pēc horoskopa martā dzimušie –  Zivis vai Auni

Abas šīs horoskopa zīmes ir pazīstamas ar savu izlēmību un kaislīgumu. Zivis, kas dzimušas laikā no 1. līdz 20.martam, dzīvē ir lieli optimisti. Tie, kas dzimuši pēc 20.datuma, pēc horoskopa ir auni un viņi, savukārt, pēc rakstura ir spītīgi un ātri aizsvilstas. Variet sākt pierast aizstāvēt savu viedokli no mazām dienām, ja jūsu mazulis ir dzimis Auna zīmē.

Jūs piekrītiet autores viedoklim? Vai minētās iezīmes ir novērojamas jūsu mazulim?

Avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru