Jūties pārgurusi un bez spēka? Izlasi padomus, kā atgūt emocionālo un fizisko enerģiju!

Katram no mums var pienākt brīdis, kad šķiet – viss, vairs nav spēka un enerģijas, lai darītu savus ikdienas darbus. Reizēm pie vainas ir pārgurums, reizēm – veselības problēmas, bet var gadīties, ka nogurums ir priekšvēstnesis tam, ka laiks savā dzīvē kaut ko mainīt.

Ikdienas rutīnas darbi var no tevis izsūkt daudz enerģijas, tāpēc sniedzam ieskatu, kā atjaunot savus spēkus un enerģiju.

Fiziskais līmenis

Ja ikdienas rutīnas darbi tevi padarījuši īgnu un bezspēcīgu, laiks rīkoties! Pirmkārt, jācenšas atjaunot savu sievišķo enerģiju – bikses noliec tālākajā plauktā un pārmaiņas pēc uzvelc blūzi, svārkus un augstpapēžu kurpes. Uzliec rotas. Neļauj bēdām sevi nomākt! Pieraksties pie manikīra vai dodies uz masāžu, iegādājies biļetes uz koncertu vai dodies uz jogas nodarbību.

Un neaizmirsti parūpēties par veselību – nesāc no bēdām mierinājumu meklēt neveselīgos našķos.

Emocionālais līmenis

Sievietes dzīvē ļoti būtiskas ir pozitīvas emocijas, tāpēc pacenties izvairīties no cilvēkiem, kuri tevi nomāc vai visu laiku runā par negatīvām lietām. Satiecies ar draugiem, kuri tevi uzlādē pozitīvi un dodies garās pastaigās.

Intelektuālais līmenis

Ieklausies savā sievišķajā intuīcijā, pilnveido sevi – lasi literatūru, kas tevi attīsta un ieklausies sevī. Varbūt ir vērts atrast kādu sievišķīgu hobiju. Iespējams, ka no tā gūsi iedvesmu un celsi sev pašapziņu.

 

Lasi vēl: Ieklausies dzīves padomos, kurus sniedz sieviete, kura dzīvē savus mērķus ir sasniegusi

 

Dvēseles līmenis

Mūsu galvenais uzdevums ir atrast mūsu dzīvē harmoniju. Pacenties nomierināties, izprast savas jūtas un emocijas. Ieklausies intuīcijā un rodi sirdsmieru.

Tikai tad, kad tavas domas būs mierīgas, arī tu pati tāda kļūsi.

Cerams, ka šis raksts tevi iedvesmoja sākt rīkoties un izmainīt savu dzīvi uz labo pusi. Pat ja tev šķiet, ka nav spēka, sāc ar mazumiņu, un jau pēc neilga laika sapratīsi, ka kļūdījies.

 

Avots: headinsider.net

Pievienot komentāru