7 apavu pāri, kuriem jābūt katras sievietes īpašumā

Rīts. Jūs kavējat darbu vai svarīgu tikšanos, skrienat pa dzīvokli un mēģiniet atrast kurpes jau izveidotajam imidžam. Atklāti sakot, šis uzdevums nav viegls. Stilīgi modeļi jebkurai sezonai atrisinās problēmu. Lūk, piedāvājam jums universālu apavu sarakstu.

1.Kurpes

Белый низ чудесно контрастирует с черным верхом. /Фото: instagram.fhel5-1.fna.fbcdn.net

Jūsu drēbju skapī jābūt ērtiem apaviem. Kādas tās būs – lakotas vai matētas, gaišas vai neitrālas, vienkāršas vai cakainas – tas ir atkarīgs no jums. Valkājiet klasiskus baltus džinsus ar neapstrādātu malu, melnu blūzi un klasiskas kurpes tēlu padarīs elegantu.

2.Loferi

Ремень с выразительной пряжкой, стильные джинсы, простые носки – вот детали, которые выводят наряд на новый уровень. /Фото: avatars.mds.yandex.net

Loferi ar metālisku sprādzi, biezu zoli ir ideāli apavai rudenim. Velciet tos kopā ar džinsiem, kuriem ir paaugstināta jostasvieta, kreklu un mēteli. Ja nebaidāties no ekspetimentiem, uzvelciet īsas kokvilnas zeķes.

Lasi arī: Palūdzu draugiem, lai metro nofotogrāfē briesmīgākos sieviešu apavus. Lūk, rezultāts (+FOTO)

3.Zābaki

Шубы из меха разной фактуры – хит сезона осень-зима 2019/20. /Фото: i.pinimg.com

Īsie zābaki, zābaki ar šauru purngalu, praktiski zābaki – variāciju ir tik daudz, atliek izvēlēties sev piemērotāko. Mēs iesakām izvēlēties kaut ko pēc iespējas kodolīgāku, piemēram, zābakus ar zemu papēdi. Apvienojiet tos ar vaļīgām ādas biksēm, teksturētu džemperi ar augstu kaklu un mākslīgās kažokādas džemperi.

4.Šņorzābaki

Пастельная гамма неплохо гармонирует с темной. /Фото: i.pinimg.com

Ērti šņorzābaki ir iekarojuši ikvienas fašionistes sirdi! Nēsājiet tos ar džinsiem, bītleni, mēteli un cepurīti un atstāsiet iespaidu par Parīzes šiku!

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru