Palūdzu draugiem, lai metro nofotogrāfē briesmīgākos sieviešu apavus. Lūk, rezultāts (+FOTO)

Kā jau jūs zināt, vairums meiteņu gandrīz vienmēr pievērš uzmanību tam, kādi apavi ir vīrietim. Bet kaut kāda iemesla dēļ tiek uzskatīts, ka, gluži pretēji, mums nav svarīgi, ar ko staigā apkārt sievietes.

Mēs kaut kad sēdējām ar draugiem un secinājām, ka tagad sieviešu apaviem ir pavisam baisa mode. Katrā ziņā mēs uz tiem skatāmies ar šausmām. Turklāt, viņas apavus nēsā ar visneatbilstošākajām drēbēm, it kā par spīti. Bet kā ir ar gaumi un stila izjūtu?

Nu lūk. Man kļuva pavisam interesanti un vēlējos noskaidrot, kuri tad ir briesmīgākie sieviešu apavi. Par to mēs runājām vasaras beigās un nolēmām, ka visi uzņemsim fotogrāfijas ar mūsuprāt visu laiku briesmīgākajiem sieviešu apaviem.

Lasi arī: Sieviete zem spilvena atrada drauga bijušās fotogrāfiju. Viņš vēl nekad tā nebija smējies!

Jā, un tagad man ir, ko jums parādīt, dāmas. Lūk, stulbāko sieviešu apavu liste, kas uzņemta sabiedriskajā transportā. Daži no draugiem teica, ka nekad negribētu iepazīties ar meiteni, kurai ir tādi apavi.

Šo fotogrāfiju man atsūtīja Igors, kuram ir 23 gadi. Viņš saka: Kaut kādas drūmas melnas čības, kurās kājas izskatās resnākas un īsākas nekā patiesībā. Bet baltās kedas meitenei fonā izskatās diezgan forši. Un es domāju, ka tie ir ne mazāk ērti apavi.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru