8 barības vielas, kas palīdz bloķēt vēža metastāzes

8 produkti, kas stimulē vēža šūnu apoptozi, novērš angioģenēzi un attiecīgi kavē vēža veidošanos un metastāžu izplatīšanos citās ķermeņa daļās.

Uzturam ir liela nozīme gan vēža profilaksē, gan audzēja augšanas un metastāžu veicināšanā. Pētījumi Amerikas Savienotajās Valstīs parādīja, ka 75% -85% vēža diagnozes gadījumu cēloņi ir neveselīgs dzīvesveids, un tos varēja novērst, mainot ēšanas paradumus. Pētnieki lēš, ka 30% ar vēzi saistītu nāves gadījumu mūsdienās varētu novērst tikai ar pareizu uzturu.

8 labākās barības vielas, ko varat ēst katru dienu, lai aizkavētu vēzi.

Lasi arī: Smadzeņu vēzis: Pirmie signāli, ka jāvēršas pie ārsta

  1. Ursolskābe
  2. D vitamīns
  3. Kurkumīns
  4. EGCG
  5. Sulforafāns
  6. Kvercetīns
  7. Apigenīns
  8. Luteolīns

Augu produktu saistība ar labi zināmām ķīmijaizsardzības (pretaudzēju) īpašībām ir acīmredzama. Fitoķīmiskās vielas, ko tās satur, ietekmē starpšūnu komunikāciju, kas izraisa iekaisumu un stimulē vēža attīstību organismā.

Pārtikas produktu, kas satur šīs vielas, iekļaušana uzturā palīdzēs nomākt audzēja augšanu, ievērojami samazinās attīstības risku un pat apvērsīs vēža progresēšanu.

Attēlu rezultāti vaicājumam “basilic”

No. 1. Ursolskābe

Ursolskābe skābe ir augu eļļa un fitonutrients. Atrodas garšaugos – piemēram, bazilikā, oregano, ābolu mizās un mellenēs.

Viena no galvenajām vēža šūnu īpašībām ir to spēja izjaukt šūnu apoptozes mehānismu. Šo ieprogrammēto šūnu nāvi var uzskatīt par šūnu pašnāvību, lai novērstu intracelulārus traucējumus. Apoptozes pārkāpums izraisa palielinātu metastāžu un audzēju augšanu.

Palielināta ursolskābes uzņemšana ir daļa no aizkuņģa dziedzera, dzemdes kakla, plaušu, resnās zarnas, ādas un krūškurvja vēža ārstēšanas. Ir pierādīts, ka ursolskābe iznīcina vēža šūnu izdzīvošanas mehānismus. It īpaši ursolskābe izraisa apoptozi, tādējādi kavējot bojātā DNS reprodukciju un metastāzes.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru