8 barības vielas, kas palīdz bloķēt vēža metastāzes

8 питательных веществ, которые помогают блокировать метастазы рака

No. 2. D vitamīns

D vitamīns ir ļoti svarīgs pretvēža proteīns, GC makrofāgu aktivizēšanas faktora (FAM) ražošanai. Tas ir GcMAF (Globulīna komponenta makrofāgu aktivizēšanas faktors). GC FAM nomāc vēža metastāzes un pat spēj mainīt to izplatību. Saņemot veselīgu D vitamīna devu dienā, tiek atbalstīta GAM FAM sintēze un attiecīgi tiek apturēti pretvēža receptori un fermenti, kas provocē metastāzes.

FAM (makrofāgu aktivizēšanas faktors – D vitamīnu saistošais proteīns) ir vēl viens proteīns, kas saistīts ar vēža aktivitātes samazināšanos. Tas tieši stimulē imūnsistēmas reakciju, kavējot asinsvadu augšanu (angioģenēzi), kas nepieciešami vēža šūnu migrācijai un audzēja augšanai. FAM ir nepieciešams D vitamīna pārvadāšanai caur asinsvadiem.

Lasi arī: Pazīmes vēzim: Kāpēc ir svarīgi sekot līdzi saviem nagiem

D vitamīns efektīvi kavē audzēju un metastāžu augšanu un attīstību prostatas, krūts, resnās un taisnās zarnas vēža un melanomas gadījumā. Palieliniet D vitamīna devu, katru dienu uzturieties saulē, nelietojot pretiedeguma līdzekļus. Iekļaujiet diētā D vitamīniem bagātu pārtiku, ieskaitot lasi, bio olas, sēnes, raudzētus (nepasterizētus) piena produktus.

Tomēr par visveselīgāko uzturu mēs uzskatām diētu bez dzīvnieku izcelsmes produktiem.

No 3. Kurkumīns

Kurkumīns ir daļa no kurkuma, kas piešķir tai dzeltenu krāsu. Tas ir spēcīgs antioksidants, kas var novērst un ārstēt slimības, kas saistītas ar hronisku iekaisumu, ieskaitot vēzi. Kurkumīns tradicionāli tiek izmantots kā zāles ķīniešu un indiešu medicīnā dažādu slimību ārstēšanai.

Kurkumīns kā terapeitisks līdzeklis ir sastāvdaļa daudziem medikamentiem, kas atbild par imūnsistēmas uzturēšanu, jo tas regulē apoptozi un kavē vēža šūnu augšanu. Pētījumi liecina, ka kurkumīns darbojas kā spēcīgs antioksidants. Tas bloķē TNF (audzēja nekrozes faktora) veidošanos, kas pastiprina pretiekaisuma signālus un stimulē audzēja augšanu.

Klīniskie pētījumi ir pierādījuši, ka kurkumīns nomāc vēža šūnu un metastāžu izplatīšanos dažādos vēža gadījumos, ieskaitot krūts, plaušu, dzemdes, olnīcu, nieru, urīnpūšļa, smadzeņu, aknu, aizkuņģa dziedzera, asiņu, resnās un taisnās zarnas, Hodžkina limfomu.

Pievienojiet kurkumu zupām, m;erc;em, zāļu tējām vai pagatvojiet “Zelta pienu” no kokosriekstu piena un kurkuma.

8 питательных веществ, которые помогают блокировать метастазы рака

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru