Sieviete zem spilvena atrada drauga bijušās fotogrāfiju. Viņš vēl nekad tā nebija smējies!

Šī sieviete teju gandrīz izšķīrās no sava drauga dēļ neveiklas kļūdas! Par šo atgadījumu viņa pastāstīja sociālajā vietnē Twitter.

Reiz Džoija pavadīja nakti kopā ar mīļoto un, kad apgrieza spilvenu otrādi, viņa ieraudzīja viņa fotogrāfiju ar sievieti. Abi izskatījās ļoti laimīgi!

Lasi arī: 5 lietas izskatā, kas stiprā dzimuma acīs jūs padara par rūdītu vīriešu mednieci

Džoija visu nakti nespēja pagulēt un domāja, kas gan tā ir par sievieti. Līdz rītam viņa beidzot visu saprata – tā ir viņa bijusī. Un viņš sievietes fotogrāfiju zem spilvena turēja kā dārgu piemiņu. Un tas viss, kamēr Džoija atradās viņa gultā!

Džioja atzinās, ka par šo starpgadījumu pastāstījusi gan mammai, gan arī saviem draugiem. Viņi ieteica, ka Džoijai noteikti jāaprunājas ar savu otro pusīti par šo problēmu.

“Es viņa uzrakstīju veselu eseju par to, ka mums nepieciešams laiks, lai atrisinātu šo situāciju, mums nav jāstiedzas un tādā garā…”

Kad vēstule nonāca pie vīrieša, viņš bija satriekts! Jo kā izrādās… Meitenes fotoāttēls bija matraču firmas etiķete, kurā redzams laimīgs pāris.

“Es iznācu no dušas un redzēju, ka viņš ir atbildējis. Un atbildē viņš atsūtīja šo fotogrāfiju. Es no kauna gribēju ielīst zemē.”

Un viņš tik ļoti smējās par šo situāciju… Internets vēderu turēdams smējās par šo joku jeb dzīves misēkli. Dažs labs asprātis ieteica, lai vīrieties nopērk biezākus palagus… 🙂

COMMENTS

Pievienot komentāru