5 lietas izskatā, kas stiprā dzimuma acīs jūs padara par rūdītu vīriešu mednieci

Gribot vai negribot pirmo iespaidu par cilvēku atstāj drēbes un frizūra. Un neatkarīgi no tā, ka dziļo dekoltē nēsājam pašas savam priekam, vīrieši zemapziņas līmenī to uztver kā signālu: “Pievērs man uzmanību!”

Bet visa atslēga ir mērenībā! Ja vientuļa sieviete ir gatava uz visu, lai atrastu princi baltā zirgā un tas rezultējas minimālā apģērbā un maksimālā grimā, tas var radīt gluži pretēju efektu! Turklāt visticamāk šāda sieviete piesaistīs vīriešus ar apšaubāmu reputāciju.

Tad kāds apģērbs pārāk uzkrītoši kliedz, ka esat medniece un vai ir robeža, kuru nedrīkst pārkāpt gaumīga sieviete?

Lasi arī: Astrologi nosaukuši 3 zodiaka zīmes, kurām, iespējams, 2020. gadā būs kāzas

Cieši pieguļošs apģērbs

Attēlu rezultāti vaicājumam “vulgāra sieviete”

Neskatoties uz to, ka aktrises un influenceres teju katru dienu publicē attēlus ar apspīlētiem legingiem un kleitām, neaizmirstiet par viņu ampluā. Visticamāk, ka ikdienas dzīvē šāds apģērbs radīs pārāk uzspīlētu izskatu un sievieti padarīs vieglprātīgu!

Košs meikaps

Dīvaini, ka dabiskā skaistuma un klasisko dūmakaino acu propagandas laikmetā, dažas sievietes dod priekšroku pārblīvētam grimam. Un atkal… Šāds grims ir piemērots svinībām, fotosesijām vai ballītēm, bet ne ikdienai. Labāk ir atteikties no meikapa, kas robežojas ar kaut ko vulgāru un pieturēties pie klasiska un neuzkrītoša ikdienas meikapa.

Mini svārki

Protams, jā, šis apģērba gabals ir superpiemērots pusaudzēm. Mīļās, dāmas, neviens neuzspiež jums klišejas vai nemēģina jūsos attīstīt mazvērtības kompleksus, lai arī ar cik skaistiem gurniem un kājām māte daba jūs ir apveltījusi. Tomēr mini svārki izskatīsies smieklīgi sievietei, kurai ir 30 un vairāk. Protams, ir reizes, kad svārki būs piemēroti, piemēram, ballītēs vai meiteņu vakaros, bet ne jau ikdienā dodoties uz darbu.

Dziļš dekoltē

Dziļš dekoltē vienmēr jo īpaši ir piesaistījis vīriešu uzmanību. No vienas puses skaisti, ja māte daba jūs ir apveltījusi ar formām, bet, no otras puses, šeit mazliet ož pēc izmisuma. Pazūd noslēpums, pazūd šarms. Galu galā diez vai vīrietis būs inteliģentākais kompanjons, ja visu laiku lūrēs garāmejoši sieviešu dekoltē zonā. Padomājiet par elegantākiem veidiem, kā piesaistīt vīrieša uzmanību.

Kurpes uz spica papēža

Ja spici papēži ir skolniecēm, bet lūdzu! Tikai nepārspīlējiet! Diezgan dīvaini būs redzēt sievietei, kura dodas izmest miskasti vai pastaigā ar suni spicpapēžu kurpēs. Neaizmirstiet, ka ikdienas augstpapēžu piedāvājums ir tik liels! Turklāt ilgstoša augstpapēžu kurpju nēsāšana ir kaitīga veselībai.

COMMENTS

Pievienot komentāru