7 nestilīgas cepures, kuras nēsā katra otrā, un kādas ir alternatīvas

Augsta cepure

Каждая модница носила высокую шапку. /Фото: i.pinimg.com

Pat vēl pirms 10 gadiem visas fašionistas valkāja šādas augstas cepures. Bet nu jau šo cepuri sāk ķengāt. Iesakām šādas cepures vietā iegādāties parastu, klasisku cepuri, kas lieliski pieguļ galvai. Turklāt šādu cepuri var kombinēt ar jebkādu mēteli vai biezo jaku.

Lasi arī: 7 lietas no PSRS, kuras bija tikai bagātiem cilvēkiem

Plūsknainā cepure

Пусть плюшевыми будут игрушки, а не аксессуары. /Фото: i.pinimg.com

No plīša dzijas joprojām tiek adīti džemperi un cepures. Gan tādi, kas nezaudē savu skaistumu, gan tādi, kas jau sen izgājuši no modes. Mūsdienīgs modelis būs daudz lakoniskāks. Tie ir izgatavoti no blīva materiāli, kura sastāvā ir vilna, kašmirs vai angora. Turklāt šādas cepures padarīs jūs gaisīgākas.

Garas cepures

Не надевайте носок на голову! /Фото: i1.wp.com

Šo modes tendenci pasaulē ieveduši hip-hop pārstāvji. Tomēr šo cepuru tendence jau sen kā pagājusi un to uzskata par pagātnes relikviju. Mēs iesakām iegādāties iespaidīgu alternatīvu, piemēram, to pašu sildošo ausaini, cepuri ar bumbuli vai vilnas bereti.

Cepure ar ausīm

Вы женщина, а не кошка.  /Фото: i.pinimg.com

Sievietes, kuras valkā cepures ar ausīm, izskatās tiešām smieklīgi. No tālienes pat nav skaidrs, kas ir jūsu priekšā: bērns vai pieaugušais. Atstājiet šo modi jaunākajai paaudzei un dodiet priekšroku savam vecumam. Ideāls risinājums būtu vienkārša reljefa versija bez dekoriem.

Beanie cepure ar uzrakstu

Чего только не расскажут о своих хозяйках шапки с нерусскими надписями… /Фото: i.pinimg.com

Kādreiz fašionistas medīja šīs cepures ar kolorītiem uzrakstiem, bet tagad šīs pūles ir veltīgas. Nekādu uzrakstu!

COMMENTS

Pievienot komentāru