7 nestilīgas cepures, kuras nēsā katra otrā, un kādas ir alternatīvas

Daudzas cepures jau sen kā ir izgājušas no modes un kļuvušas bezgaumīgas. Turklāt, ja šādu cepuri uzvelk kopā ar ziemas drēbēm, tad modes dāmas reputācija pazūd. Lūk, atklājumi un ieteikumi, kādas cepures jau sen kā vairs nav modē un kādas cepures jūs padarīs par stila ikonu.

Cepure kā podiņš

@tim_masha / Такие шапки уже никто не носит! /Фото: instagram.com

Pirms pāris sezonām cepures, kas līdzinās podiņiem, adītas no biezas merino vilnas kļuva par modes tenedenci. Šādas cepures valkāja visi ielu mākslinieki un Instagram stila ikonas. Daudzas sievietes sapņoja par šādu cepuri un pat mēģināja radīt tādu pašas, aizmirstot, ka šāda cepure piestāv tikai ļoti tievām un smalkām sievietēm.

Lasi arī: Briesmīgas krāsas mati šausmīgi savecināja sievieti, bet tad viņa nokļuva brīnišķīga friziera rokās

Par laimi mode mainās un tagad šīs cepures ir iekļuvušas antitrendu sarakstā. Šādas cepures aizstāj ausaiņi un mākslīgās kažokādas panamas.

Обратите внимание на детали: серьги-кольца и очки в роговой оправе, а также декор на сумке. /Фото: instagram.fhel5-1.fna.fbcdn.net

Trikotāžas cepures

«Плавательные шапочки» подойдут только для бассейна. /Фото: i.pinimg.com

Sākotnēji trikotāžas cepures valkāja tikai vīrieši. Pamazām šis universālais modelis aizceļoja arī uz sieviešu drēbju skapi, kļūstot par sportošanas un ikdienas imidža papildinājumu. Bet šajā sezonā šīs cepures jau tiek uzskatītas par vecmodīgāk. Nomainiet šo cepuri ar apjomīgu Beanie cepuri vai parastu cepuri ar bumbuli.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru