Briesmīgas krāsas mati šausmīgi savecināja sievieti, bet tad viņa nokļuva brīnišķīga friziera rokās

Pols Mičels ir visā pasaulē pazīstams frizieris. Viņš ir dibinājis profesionālo matu kopšanas līniju “John Paul Mitchell Systems”. Kāpēc runa iet par šo frizieri? Jo viņš ir šī stāsta varonis!

Фото vestifinance.ru

Augšējā fotoattēlā nav redzams pats slavenais frizieris Pols Mitčels, bet gan Pola Mitčela brenda līdzdibinātājs un priekšsēdētājs Džons Pols Degoria. Šī cilvēka stāsts ir kā pasaka. Džons Pols Degoria kļuva par miljardieri. Pols Mitčels savā laikā (1989. gadā) un viņa sekotājs Džons Pols Degorija tagad tērē daudz laika un materiālo līdzekļu labdarībai. Ietverot īpašu stilistu komandu “Makeovers”, tiek pārveidoti tie ASV iedzīvotāji, kuriem nepieciešama šāda palīdzība.

Viņu vidū ir gan vīrieši, gan sievietes no dažādām sociālajām vidēm. Pamatā, protams, tie ir cilvēki, kas ir nabadzīgi vai nonākuši grūtā dzīves situācijā. Pateicoties šīm pārvērtībām iešūpojās vesels vilnis, jo pārvērtības parādīja to, ka matu krāsa tik ļoti daudz ko maina.

Lasi arī: 14 gadus vecā Soņa bija nepopulārākā meitene skolā. Stilisti viņu pārvērta skaistulē

Vienas no spilgtākajām pārvērtībām tika veiktas ASV armijas veterānei Betijai Edvardai.

Sieviete vienkārši pārstāja rūpēties par sevi. Intervijā viņa stāstīja par to, kā gandrīz 20 gadus viņa krāsoja matus mājas apstākļos, un šajā laikā viņa nekad nebija apmeklējusi frizieri vai skaistumkopšanas salonu. Turklāt sieviete ar asarām acīs stāstīja, ka viņas pašas bērni un mazbērni par viņu kautrējas. Belitai acīmredzami ir problēmas ar pašnovērtējumu (tas ir ļoti zems).

Белита Эдвордс до преображения

Lai arī pirmajā acu uzmetienā paliek nevīžīgs iespaids, tomēr var redzēt, ka sieviete par sevi tomēr rūpējas, jo viņas zobi ir ļoti kopti. Visu iespaidu sabojā matus un pēc pārmaiņām rezultāts ir šokējošs!

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru