7 parastas sievietes, kuras veikušas rinoplastiku jeb deguna plastisko operāciju

Paciente Nr. 2

Šī sieviete ir lielisks piemērs tam kā nelielas izskata korekcijas var pilnībā pārveidot un uzlabot kopējo tēlu. Sievietes deguns bija iegarens, ar palielām nāsīm un it kā paceltas, kas sejai piešķir mazliet plēsonīgu izskatu. Jaunais deguns ir izgatavots pēc visiem mūsdienu skaistuma kanoniem un ir kļuvis gluži miniatūrs un piemīlīgs. Tāpat sievietei tika veikta kakla tauku atsūkšanas procedūra, acu līnijas uzlabšana un lūpu palielināšana.

фото: @drgarymotykie

Paciente Nr. 3

Šai 24 gadus vecajai meitene bija dubutla problēma. Deguns bija garš un ar ievērojamu pagarinājumu uz leju. Šīs pazīmes bija uzkrītošas gan profilā, gan pretimskatā un sagādāja viņai daudz kompleksu. Plastikas ķirurgs veica slēgtu rinoplastiku, kas ārpusē neatstāj rētas. Deguna aizmugure un gals tika izlīdzināti un atjaunoti standarta formā.

Lasi arī: Melnādainam pārim piedzima “balta” meitiņa. Kā viņa izskatās pēc 10 gadiem?

фото: @drgarymotykie

Paciente Nr. 4

Izteikta problēma degunos ir neliels uzkumpums un nelīdzenums apvienojumā ar garumu. Lūk, paciente no Austrālijas, kurai tika saīsināts un iztaisnots deguns. Tagad tas ir kļuvis nevainojamas formas un garuma.

фото: @drshahidi.aus

Paciente Nr. 5

Vēl viena Austrālijas ārsta paciente, bet šis deguns ir daudz retāka parādība, jo tas bija garš un taisns, horizontāli izstiepts. Tā rezultātā veidojās garas nāsis. Rinoplastika bija veiksmīga, rezultāts ir īss glīts un nedaudz “uzrauts” deguns.

фото: @drshahidi.aus

Paciente Nr. 6

Deguns “kartupelis” ir izplatīts, it īpaši slāvu vidū, bet deguns “sivēns” ir retums. Un tieši šāds deguns bija nākošajai pacientei. Tika veikts roku darbs, kura rezultāts bija mazs taisns deguns ar normālu galu.

фото: @drgarymotykie

Paciente Nr. 7

Šāds deguns ir izteikta diencidu zemju pazīme, bet paciente no Turcijas nevēlējās samierināties ar savu izskatu un nolēma veikt rinoplastiku.

фото: @op.dr.turgutyuce

COMMENTS

Pievienot komentāru