Melnādainam pārim piedzima “balta” meitiņa. Kā viņa izskatās pēc 10 gadiem?

Kā vairums vecāku reaģētu, ja dzemdībās ieraudzītu, ka viņiem piedzimis atšķirīgas ādas krāsas bērniņš? Mazākais tas radītu pārsteigumu, bet maksimums novestu līdz skandālam. Nigēriešu ģimenē Angelai un Benam 2010. gadā piedzima meitiņa. Viņa bija pāra trešais bērniņš, bet pavisam unikāla, jo piedzima pilnīgi baltādaina.

Skaistule, eņģelis vai debesu dāvana?

https://straightfromthea.com/wp-content/uploads/2010/07/SNN2004BN-380_1088875a.jpg

Tieši tā dēvē Nmači Ihekboro ģimenē. Pāris gadus pirms meitiņas dzimšanas ģimene pārcēlās no Nigērijas uz Angliju. Angela un Bens audzināja dēlu un mietu, un bija laiks domāt par vēl vienu bērniņu. Ģimene pati saka, ka 2010. gadā kāds augstāks spēks viņiem atsūtīja meitiņu Nmači.

Kad Angela dzemdēja – viņa un vīrs nespēja neiekliegties, ieraugot jaundzimošo meitiņu. “KĀ!!!???” ģimenes galva bija šokā. Meitiņa piedzima pilnīgi vesela, visi rādītāji bija normāli, bet bērna ādas krāsa bija pilnīgi atšķirīga.

Lasi arī: 4 dabīgi antidepresanti, kas neizraisa atkarību

Nmači ir īsta meitenīte ar baltiem matiņiem un ādu. Starp citu, meitenes mati, tāpat kā vecāku ir cirtaini. Protams, ka Bena prātā iešāvās arī tāda doma, ka sieva viņu krāpj, bet šī versija nebija pareiza, jo, ja sieva viņu būtu krāpusi ar baltādainu vīrieti, tad bērniņš būtu mulats.

https://d3diggudo323be.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/08/16072737/IndiaTv73324d_black-11.jpg

Šķir otru lapu un uzzini, kā meitenīte izskatās pēc 10 gadiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru