7 sieviešu ārējā izskata defekti, kurus pamana vīrieši

Tad, kad vīrietis satiek sievieti un viņa patiešām viņu ieinteresē, tad izrādās, ka vīrietis pamanīs diezgan sīkas detaļas.

Vīrieši pievērš uzmanību ne tikai pilnībām, bet pamana arī ne tik perfektās detaļas, lai arī mums varētu šķist pretēji. Lūk, defekti, kurus pamanīs vīrietis!

Nekopti papēži

Vīrieši vairākkārt ir atzinuši, ka gludi un kopti papēži ir būtiska ārējā izskata sastāvdaļa. Tomēr daudzas sievietes šim aspektam nepievērš uzmanību. Daudzas no mums rūpējas par citām ķermeņa daļām līdz vasarā jāuzvelk sandales un atklājas pagalam bēdīgs skats. Pat, ja uz kāju nagiem mirdzēs trendīgākā nagu laka, tie neatsvērs nekoptus papēžus.

Spilgti un bezgaumīgi nagi

Katrai sievietei vajadzētu būt sakoptām un maigām rokām, kurām gribas gan pieskarties, gan tās aplūkot. Neapšaubāmi manikīrs ir vajadzīgs, tomēr visbiežāk vīriešiem nepatīk neierastas krāsas, kas robežojas ar bezgaumību.

Celulīts

Vasarā tik daudzas sievietes nēsā īsas kleitiņas un svārciņus, bet ne visas aizdomājas par to, ka atklājas arī visas ķermeņa nepilnības, piemēram, celulīts, kas patiesībā ir lielākajai daļai sieviešu. Un ticiet, ka vīriešiem nepatīk, ja šis defekts tiek ignorēts. Toties viņš novērtēs, ja savus defektus pratīsiet veiksmīgi pārvērst par efektiem.

Lai arī: Kā draugs no parastas tualetes izveidoja mākslas darbu: pirms un pēc (+FOTO)

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Joku</cite>

    Tabla zb cik reizes normali nevar pariet uz nakoso lapu del jusu stulbajam reklamam unfolow

Pievienot komentāru