Basketbolists Timma sievu un dēlu izmetis no dzīvokļa

Pēdējā laikā klīdušas baumas, ka latviešu basketbolists Timma pametis sievu un laiku pavada ar ukraiņu skaistuli Annu Sedokovu kādā Turcijas kūrortā.

Pēc ilgas klusēšanas Timma Instagram profilā raksta: “Pirms vairāk nekā pusgada es izšķīros no dēla mātes un sāku jaunu nodaļu savā dzīvē. Šodien esmu sācis jaunu fāzi savā dzīvē, kurā vissvarīgākais man ir parūpēties par savu mīļo dēlu Kristianu.”

Jāņa Timma sieva pēc notikušā sociālajos tīklos ievietoja arī savu komentāru, bet tas ātri vien tika dzēsts: “Tikko no sava vīra uzzināju, ka pirms pusgada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet es zinu, ka pirms pusgada sāki mani krāpt. Un tad vasarā tu teici, ka vēlies glābt mūsu laulību. Interesantas ziņas.

 

Lasi arī: Ja vien es būtu klausījusi vecmāmiņu, tad es būtu ļoti nelaimīga sieva

Un rūpēties tavā izpratnē nozīmē nobloķēt sievas bankas kartes, lai viņai nebūtu naudas, un pateikt, ka viņai ar tavu svarīgāko cilvēku – dēlu -, jāizvācas no mūsu dzīvokļa un jādzīvo uz ielas, vai arī otra iespēja ir parakstīt sķiršanās dokumentus, lai vari būt brīvs vīrietis savai jaunajai dāmai, kura apgalvo, ka viņa netiekoties ar precētiem vīriešiem. Kāpēc tu to dari? Vai šī palaistuve ar trīs bērniem no trim dažādiem vīriešiem ir tā vērta? Un vai tu zināji, ka šobrīd neesi viņas vienīgais vīrietis? Tu aizgāji par tālu,” rakstīja Sana.

 

 

View this post on Instagram

 

😻😻😻

A post shared by 𝙅𝙖𝙣𝙞𝙨 𝙏𝙞𝙢𝙢𝙖 (@janis.timma) on

Pievienot komentāru