Aldis Gobzems: “Es uzskatu, ka Latvija mainīsies tikai caur ļoti lielām ciešanām”

“Finālā mani apdir**, apmeloja un vēl skaitīja manas apakšbikses. Un šausminājās, ka vīrietim 40 gados ir ritenis un botas. Iegāju politikā. Un esmu turējis ļoti lielu spiedienu. Apdir**s esmu no galvas līdz kājām, izvarots materiāli un izsmiets morāli. Tikai tamdēļ, ka neiekļāvos sistēmā. Un iestājos par cilvēkiem, no kuriem virkne ir super nelojāla, starp citu. Un to visu spēju turēt. Un varu turēt arī tagad, ” raksta Gobzems

Politiķis ierakstu turpina, apgalvojot, ka viņš vairs neredz motivāciju bez konkrēta un nozīmīga atbalsta turpināt. Alga neesot tā vērta: “Pateikšu uzreiz – mani visvairāk ir atbalstījuši cilvēki, kuri tieši tāpat kā es ir tikuši apdi***i no galvas līdz kājām. Neviens “pareizais” tas nav bijis. Jo tie, kuri ir “pareizie”, patiesībā ir maska. Tie ir ļaunums.”

Lasi arī: Aldis Gobzems: “Es atgriezīšos Latvijā”

Aldis Gobzems esot nolēmis pārdot savu māju Baltezerā un par saņemto nomaksāt uzlikto sodus. Vietu mājai saviem bērniem citur jau noskatījis. Viņš piebilt, ka izdarīs visu, lai viņiem būtu labi, jo laiks, ko veltījis citiem, ticis atņemts no bērniem. Finālā “paldies” par to neviens neteikšot.

Es uzskatu, ka Latvija mainīsies tikai caur ļoti lielām ciešanām, jo citādi tā nesaprot. Vairumam ir labi dzīvot nabadzībā un tukšumā.

Un nevajag piespiest šo vairumu dzīvot citādāk. Es varu piespiest tikai sevi pats dzīvot citādāk, ” raksta A. Gobzems

Ieraksta beigās viņš raksta, ka tīri principa pēc piedalīsies vēlēšanās: “Ja vēlēšanās es neuzvarēšu, bet iekļūšu Saeimā, nolikšu mandātu uzreiz. Mani neinteresē vairs būt opozīcijā. ”

 

COMMENTS

Pievienot komentāru