Andris Kivičs piedzīvojis sirdslēkmi

Pēdējā laikā konflikts starp Lieni Skulmi un Andri Kiviču uzņem apgriezienus. Pēdējās ziņas vēsta, ka Andris Kivičs guļ NMPD mašīnā, jo viņu piemeklējusi sirdslēkme.

Savus pārdzīvojumus, kā jau ierasts Andra Kiviča stilā, viņš publicējis sociālajos tīklos, kur attēlā redzams kā pašmāju zvaigzne guļ ātrās palīdzības busiņā. Andris stāsta, ka aritmija sākusies jau agri no rīta, bet vēlāk pārvērtusies jau sirdslēkmē. Andris neslēpj, ka pie fiziskajām un emocionālajām sāpēm vainīga Liene Skulme, kas jau devīto dienu slēpjas un nav izrādījusi nekādu vēlmi tikties ar Andri.

Andris vēl un vēlreiz lūdz palīdzību, lai cilvēki to dara zināmu Lienei Skulmei. Pēc kāda laika šis ieraksts no Facebook tika dzēsts. Daži gan baumo, ka, iespējams, sirds problēmas saistītas arī ar to, ka nesen mūžībā devies mūziķis no grupas Linga. Andris platformā twitter raksta: “Ir nomiris Melnais no grupas Linga. Runā, ka no depresijas. Runā, ka Savickis vainīgs, jo Savickis kā vīratēvs ir gribējis, lai sīkie runā krieviski.”

Lasi arī: Ja pastāvēšana par sevi padara mani par ma*tu, tad esmu lepna par to

Kā zināms šī nav pirmā reize, kad Andrim Kivičam ir problēmas ar sirdi. Iepriekš bijis gadījums, kad pēc koncertā pārmērīgi lietota alkohola Andris nogādāts slimnīcā un viņa sirdsadrbība stabilizēta ar elektrošoka palīdzību.

Andra tvīti ir visai kolorīti, viņš pat apsver vērsties pie organizācijas bezvests.lv, lai atrastu Lieni, kamēr sabiedrībā baumo, ka jaunā sieviete slēpjas pie ģimenes pēc tam, kad Andris, iespējams, divas reizes pret viņu pacēlis roku.

Vai nepilnu gadu garais mīlasstāsts starp Lieni un Andri ir beidzies?

COMMENTS

Pievienot komentāru