Anonīms Zavorotņukas draugs ziņojis, ka aktrise ir nākusi pie samaņas un, visticamāk, izveseļosies

Tuvs aktrises Anastasijas Zavorotņukas draugs esot paziņojus, ka aktrise atguvusi samaņu un ticams, ka atgūsies no smagās slimības. Šādu informāciju sniedzis krievu tabloīds “Kosmoļskaja Pravda”.

Lasi arī: “Nevienam nenovēlam saskarties ar šo slimību!” Zavorotņukas ģimene pirmo reizi stāsta par aktrises komu un paralīzi

Nesen plašsaziņas līdzekļi ziņoja, ka seriāla “Mana mīļā aukle” zvaigznei bija divas operācijas, lai noņemtu smadzeņu audzēju. Zvaigznes radinieki situāciju nekomentē. Tikmēr Krievijas sabiedrībā diskusijas raisa tas, ka par Ansastasiju tiek veidots šovs.

Друг Заворотнюк сообщил, что звезда пришла в сознание и намерена вылечиться  

Tuvs aktrises draugs žurnālistiem pastāstīja par viņas stāvokli. Viņš sacīja, kā pēc divām operācijām sieviete jutusies. Pēc viņa teiktā, Anastasija jau ir runājusi ar savu ģimeni. Viņš sacīja, ka zvaigzne saprot, ka ir smagi slima, taču ir apņēmusies atveseļoties. Aktrises draugs sacīja, ka aktrises tuvinieki tic Anastasijas spēkam atveseļoties. Iemesls jaunajām cerībām ir zvaigznes ģenētiskā DNS testa rezultāts. Tas parādīja, ka aktrises organisms joprojām ir vitāls un spējīgs cīnīties.

Pievienot komentāru