Kad augšstilbi berzējas viens pret otru: 6 labākie risinājumi

Bieži sastopama sieviešu problēma ir saberzuma parādīšanās starp kājām. Tas rada ne tikai mulsumu, bet arī palielas sāpes. Lai vienreiz un uz visiem laikiem atbrīvotos no šādām problēmām, jums jāuzklausa viens no 6 padomiem.

Apģērbs, kas savelk

Svalkošs apģērbs ļoti labvēlīgi iedarbosies pret šāda veida problēmām, jo tas padara gan ķermeni slaidāku, gan arī atbalsta un savelk noteiktas ķermeņa daļas. Kompresijas efekts ir apakšveļai, zeķēm, zeķubiksēms un sporta apģērbam jeb legingiem.

Lasi arī: 5 gudru sieviešu triki, lai vīrietis pats vēlētos jums būt blakus

Speciāls dezodorants

Dezodorantu rullīši palīdz ārstēt apsārtumu un kairinājumu. Labāk izmantot dabiskus produktus, kas piemēroti jūtīgai ādai. Viens no šādiem dezodorantiem ir Laverla. Tā sastāvā esošo vielu mērķis ir samazināt svīšanu, bet tas nesausina ādu.

Talka jeb bērnu pulveris

Šie līdzekļi būs īpaši efektīvi vasarā un lielā karstumā. Tie absorbē lieko mitrumu, tomēr šai metodei ir zināmi mīnusi, lai arī tā ir ļoti efektīva. Pirmkārt, pulveris viegli izšķīst, otrkārt, uz apģērba var palikt traipi.

Balzami

Īpaši balzami pret saberztām kājām neeksistē. Tomēr balzami, kas paredzēti ievainojumu un noberzumu ārstniecībā lieliski palīdzēs šai problēmai. Turklāt balzams neatstās traipus un tam būs ūdens atgrūšanas īpašības.

Vazelīns

Sievietēm, kurām neapmierina balzāmu un dezodorantu cenas, var izmantot parasto vazelīnu. Tā priekšrocība ir ne tikai izmaksas, bet arī efektivitāte šīs delikātās problēmas risināšanā. Pateicoties komponentiem, tas aizsargā ādu un veicina tās ātru dziedināšanu.

Bandaletes

Tas ir īpašs veļas tips, kas tiek nēsāts uz gurniem īpaši pret berzi. Parasti tie ir izgatavoti no trikotāžas vai mežģīņu auduma un karstā laikā tos valkā zem kleitas vai svārkiem.

Papildus šīm metodēm plaši izmanto arī dažāda veida eļļas: olīvu, kokosriekstu un citas. To ikdienas lietošana kombinācijā ar iepriekšminētajām metodēm palīdzēs neatgriezeniski atbrīvoties no berzes problēmas starp kājām.

COMMENTS

Pievienot komentāru