Vīriešu frāzes, pēc kurām jums no viņa jābēg!

Šie ir signāli, ka viss ir jāizbeidz pat tad, ja vēl nekas nav īsti sācies!

“Samaksāsi par sevi?”

Vēl sliktāk, ja tas neizklausās pēc aicinājuma vai jautājuma, bet drīzāk pavēles. Lai vai kā, ja vīrietis tev liek maksāt pašai, tas ir ļoti slikti.

Un ļaujiet, lai rēķins jums nebūtu jāapmaksā, ja līdz šim sparojāties pretim. Te runa nav par naudu. Lieta ir tāda, ka tad, kad vīrietis cenšās sievietei izpatikt, viņš centīsies parādīt sevi vislabākajā gaismā – arī finansiāli. Piedāvājot samaksāt viņš sevi atdod jums, pretējā gadījumā tas var liecināt par to, ka vīrietis ir patoloģisks skopulis, vai, vēl ļaunāk, rafinēts žigolo.

Lasi arī: Kad augšstilbi berzējas viens pret otru: 6 labākie risinājumi

“Vai nu tu darīsi kā teikšu, vai šķiramies!”

Kurš gan vēl mūsdienās tā atļaujas sacīt? Šādi ultimāti skanēja vidusslaikos, bet 21. gadsimtā sievietes pašas pieņem lēmumus un dara to, ko vēlas. Izsaka savu viedokli, kad uzskata to par nepieciešamu. Tieši šī iemesla dēļ jums nav vajadzīgs tirānisks un despotisks vīrietis!

Attēlu rezultāti vaicājumam “feminist”

“Kam tu vēl būsi vajadzīga?”

Tas ir no tās pašas sērijas “Kur tu bez manis liksies?” un “Tev bez manis nav neviena.” Ja jūs jorpojām neaptverat, ko tas nozīmē, tad pateiksim priekšā – viņš tevi uzskata pat tukšu vietu, viņš tevi nerespektē un, visticamāk, nemīl. Šāda persona vienkārši paaugstina savu pašvērtējumu uz jūsu rēķina. Vai tiešām nevarēsiet dzīvot bez šāda “brīnišķīga” kunga?

“Visi vīrieši krāpj…”

Pēc šīs frāzes droši variet pateikties vīrietim par atklātību un atvadīties. Viņš tiešā tekstā jums ir pateicis to, ka krāpšana ir normāla parādība un jūs nekad nebūsiet viņa vienīgā sieviete. Lai gan, iespējams, jūs atbalstāt poligāmiju un jums tas ir pieņemami.

“Izdari un tiec galā pati”

Diemžēl mūsdienās vīrietis, kurš atver durvis, piebīda krēslu, ved uz mājām ir retums. Kaut kādu iemeslu dēļ mūsdienās par normu ir kļuvis tas, ka sievietei tas jādara pašai. Tomēr viens no vīrieša galvenajiem tikumiem ir spēja būt džentlmenim, ja viņš pēc tikšanās jūs iesēdina taksī un apjautājas vai mājās nokļuvāt droši, tad tas ir galantums no vīrieša puses.

Ja jums naktī ir jādodas mājās vienai, vai vakariņojot viņš izturas vienaldzīgi, griezieties otrādi!

“Es vēl neesmu gatavs tevi iepazīstināt ar saviem draugiem”

Jūs esat jau ilgstoši attiecībās un varbūt pat dzīvojat kopā, bet joprojām nepazīstat viņa draugus? Šeit viennozīmīgi ir kāds āķis. Iespējams, vīrietis jūs vienkārši neuztver nopietni vai uzskata, ka neesat viņam gana laba.

Attēlu rezultāti vaicājumam “couple friends”

“Bet mana mamma…”

Viņa mamma gatavo visgardākos ēdienus, nevainojami gludina kreklus, un viņa ir visgudrākā! Un nemaz nedomā stāties viņai pretim! Ceram, ka mūžīgi neklausīsies viņa slavas dziesmās par māmiņu.

COMMENTS

Pievienot komentāru