“Es tev nekad nepiedošu!”: kuras no vīriešu zodiaka zīmēm ir visjūtīgākās?

Aizvainojums ir nospiedoša sajūta, iekšēja īgņošanās, enerģijas un laika zagšana. Prieks zudums, nespēja saprast tuvākos un nepiedošana, pirmkārt, nodara kaitējumu pašam cilvēkam, kurš ir iestrēdzis šajā sarežģītajā sprostā.

Tiek uzskatīts, ka stiprais dzumums no aizvainošanās cieš mazāk. Tajā pašā laikā astrologi joprojām izšķir vairākas visjūtīgākās zodiaka zīmes vīriešu vidū. Mīlētā cilvēka smalko garīgo pasauli ir viegli atpazīt, taču ne vienmēr ir viegli tikt galā ar pārpratumu sekām.

Lasi arī: Vīriešu frāzes, pēc kurām jums no viņa jābēg!

Skorpions

Месть

Skorpionu vīriešu aizvainojums nav tik briesmīgs kā tā sekas… Nav nemaz tik viegli aizskart šo vīriešu ego, jo viņi sevi vērtē ļoti augstu. Turklāt viņi diezgan labi izprot savas negatīvās un pozitīvās īpašības. Viņi ar daudz ko var lepoties, pateicoties savam smalkajam raksturam un daudz kas šādam vīrietim ir iespējams. Bet, tāpat kā visiem cilvēkiem, arī skorpioniem ir trūkumi, kurus viņi cenšas paslēpt no ziņkārīgām acīm.

Tikai tuvs cilvēks var dziļi aizvainot skorpionu vīriešus. Un turklāt, viņš ilgi neturēs sevī aizvainojumu, bet drīzāk vai nu sitienā atdarīs desmit reizes spēcīgāk savam pāridarītājam. Vai arī izdarīs to vēlāk daudz rafinētāk un sitiens būs ārkārtīgi sāpīgs. Un, ja jums ir izdevies aizvainot skoprionu vīrieti, tad gaidiet nepatikšanas. Tajā pašā laikā skorpions it kā necenšas azivainot jūsu iekšējo pasauli, vien panākt bumeranga efektu. Viņi nekad neko neaizmirst, bet viņiem vajag, lai cilvēks pārdzīvo to pašu, ko viņš. Turklāt atvainošanās no jūsu puses neko nedos…

Vēzis

Обида

Zem šīs zodiaka zīmes pārstāvju ārējā aukstās un nedraudzīgās maskas slēpjas īsts romantiķis. Vēži ir jūtīgi, nemierīgi, viņiem bieži ir zems pašvērtējums un viņi alkst pēc citu apstiprinājuma. Viens neuzmanīgs vārds un viņš jau ir paslēpies savās bruņās. Turklāt ir ļoti grūti saprast, kas viņu tik ļoti aizvainoja. Visticamāk pats vēzis kaut ko pārfrāzēja un aizvainojās.

Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti svarīga ir rituālu ievērošana. Īpaši tas attiecas uz ģimeniskām brīvdienām un ģimeni. Viņi nepieļauj kritiku un nopelnu nenovērtēšanu. Vēži ir spējīgi vārdus apgriezt pilnīgi pretēji un apvainoties par to. Un vēžiem ļoti svarīgi ir tas, ka no sirds atvainojaties, citādi konflikts tikai saasināsies. Un pēc tam precīzi noskaidrojiet iemeslu, lai to vairs neatkārtotu.

Skumjš fakts ir tāds, ka apvainojumi vēzim ļoti kaitē un viņš tos krāj sevī, līdz izolējas no apkārtējās pasaules.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru