Ar anoreksiju slimā “Ekstrasensu cīņas” dalībniece Katja Jakovļeva izmainījusies un kļuvusi par skaistuli

Jekaterina Jakovļeva ir meitene no Baltkrievijas, kuras stāsts šokēja ļoti daudzus. Viņa piedzima Minskā 1995. gadā, un uzauga kā jauks un jautrs bērns. Kad Katrīna uzskāka mācības 10. klasē, viņa gribēja sevī kaut ko mainīt.

Jekaterina nolēma zaudēt svaru, jo uzskatīja, ka viņas vecumam 50 kilogramu svars ir pārāk liels. Lai sasniegtu to, ko viņa vēlējās, meitene ievēroja stingras diētas, sāka badoties un sodīja sevi par jebkuru, viņasprāt, lieku ēdiena kripatu. Pamazām vēlme būt slaidai pārvērtās par māniju, bet pēc tam – par anoreksiju.

Kāpēc Katja vēlējās notievēt?

Iemesls, kādēļ Katja atteicās ēst, bija vienaudžu ņirgāšanās. 10. klasē viņu saukāja par resnuli. Jaunā meitene to vairs nevarēja izturēt un nolēma zaudēt svaru. Trīs gadus Katrīnas māte Tatjana Jakovļeva šausmās vēroja, kā viņas acu priekšā viņas bērns pārvēršas par pakaramo. Viņa atbalstīja meitu un centās palīdzēt atbrīvoties no slimības, bet pēkšņi Katjas stāvoklis pasliktinājās.

Lasi arī: Gari mati pēc 40 – vai tas ir skaisti? Stilista padomi

Ārsti vien noplātīja rokas un jaunā meitene vērsās pie “Esktrasensu cīņas” komandas. Kad viņa vērsās pie telvīzzijas viņas augums bija 1,64 cm un 37kg viegls.

Jekaterina Jakovļeva “Esktrasensu cīņās”

2016. gada 19. novembrī meitene piedalījās vienā no 12 sērijām.

Stāsts par Katju aizsākās līdzīgi kā aprakstīts iepriekš un māte nolēma, ka šovs varētu meitai palīdzēt. Šova ierakstīšanas laikā meitene vairākkārt izrādīja agresiju. Viņa neticēja speciālistu sacītajam un uzskatīja, ka viss, kas ar viņu notiek ir bezjēdzīgs.

Šķir otru lapu un uzzini, kā Katja izskatās pašlaik!

COMMENTS

Pievienot komentāru