8 vingrinājumi, kas glābs no limfas palēlinātas darbības pie mazkustīga dzīvesveida

Vai pēc darba dienas jums sāp mugura, spranda vai muguras lejasdaļa? Tad šis raksts ir domāts jums. Parādīsim jums 8 vienkāršus vingrinājumus, kas palīdzēs mazināt sāpes un spriedzi sprandā, kaklā, mugurā un rokās.

Ja limfa cilvēka organismā cirkulē palēnināti, var parādīties šādi simptomi: enerģijas trūkums, nogurums, miega traucējumi. Cilvēks vairs nav tik aktīvs kā iepriekš, uzkāpt trešajā stāvā ir liels izaicinājums. Tas viss norāda uz novājinātu imūnsistēmu. Limfas cirkulācija ir traucēta, mūsu organisma audi netiek pietiekoši bagātināti ar šķidrumu, kas izraisa arī ādas stāvokļa pasliktināšanos. Parādās tādas kaites kā maisiņi zem acīm, mazās grumbiņas, pumpas un citi ādas virsmas nelīdzenumi, kā arī celulīts.

Lasi arī: Praktiski veidi, kā attīrīt galvu no garīgā piesārņojuma

Ja daudz laika pavadiet pie datora, vai telefonā, tad sāpes kaklā, mugurā un rokās var kļūt par jūsu pastāvīgu pavadoni. Mazkustīgs dzīvesveids ir kaitīgs veselībai, jo muskuļi kļūst stīvi, parādās nejūtīguma un tirpšanas sajūta.

Vingrinājumi, kas mazina sāpes un spriedzi kaklā, mugurā un rokās

Mēs izvēlējāmies vienkāršus vingrinājumus, kas mazina sāpes un spriedzi kaklā, mugurā un rokās.

Kakls un pleci

Mazkustīgs darbs pie datora vai gari braucieni ar riteni provocē kakla un plecu joslas sasprindzinājumu. Rezultāts ir sāpes muskuļos, saitēs un kaulos. Tā ir nopietna problēma: pagājušajā gadā tikai Apvienotajā Karalistē kakla sāpju dēļ slimības lapu atvēra 30 miljoni cilvēku.

Nervu un asinsvadu saspiešanas dēļ kakla rajonā rodas spriedze vai sāp galva. No visām problēmām var izvairīties, jums jāpiespiež sevi izkāpt no krēsla un veikt pāris vienkāršus vingrinājumus.

8 упражнений, которые спасут от застоя лимфы при сидячем образе жизни

Kakla un plecu joslas stiepšana. Novietojiet vienu roku uz durvju ailes, nolaidiet galvu un izstiepiet zodu pret pretējo plecu. Veiciet 10 atkārtojumus. Nevajag pārmērus pieūlēties: jums vajadzētu sajust patīkamu siltumu muskuļos. Pēc tam atkārtojiet vingrinājumu ar otru roku.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru