Ar skumju paziņojumu Latvijas medijiem klajā nācis maestro Raimonds Pauls

Ar skumju paziņojumu žurnālā Kas Jauns klajā nācis maestro Raimonds Pauls, kurš savas karjeras laikā ieguvus lielu atpazīstamību un fanus ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē. 

Kā izdevuma “Kas jauns” 27. jūlija – 2. augusta numuram atklājis pats maestro Raimonds Pauls (85), šovasar, visticamāk, notiks pēdējie lielie koncerti viņa karjerā.

Lai gan Covid-19 pandēmijas laikā nenotika neskaitāmi pasākumi ar Paula dalību, viņš tāpat pamanījās piedalīties gana daudzos koncertos, aizvien izpelnoties nerimstošu apbrīnu par to, ko spēj paveikt pie klavierēm vēl 85 gadu vecumā. Nupat izskanēja arī viņa lielajai jubilejai veltītais koncerts ar opermūzikas zvaigzni Elīnu Garanču.

Lasi arī: VIDEO: Larisa Doļina publicē unikālu video ar Pugačovu no Jūrmalas

Lai gan jau iepriekš Pauls šad un tad izteicies, ka plāno mest mieru aktīvai koncertēšanai, allaž pēc laiciņa tiek izdotas jaunas dziesmas un viss turpinās. Šoreiz varētu būt citādi. Viņš vairs nevairās runāt par to, ka pēc šīs vasaras aktīvās koncertdarbības viņš patiešām varētu aiziet no lielās skatuves.

Vai esat maestro Raimonda Paula daiļrades cienītāji?

Pauls izdevumam atzinis, ka šovasar gaidāmais koncerts “Raimonds Pauls 4. vilnis” būšot sava veida atvadas no klausītājiem. Izcilais komponists norāda, ka uz rudens pusi lēnā garā metīšot mieru skatuves gaitām. Šoreiz tam esot savu iemesli, jo komponists piedzīvojis mirkļus, kad veselības dēļ tomēr pienākušas domas par to, ka jābeidz. Arī kājām neejot gluži tā, kā gribētos, norāda Maestro. Viņš gan negrasās spekulēt ar savu aiziešanu – visu rādīs laiks un tā brīža situācija.

Visu rakstu lasiet “Kas jauns” 27. jūlija – 2. augusta numurā.

COMMENTS

Pievienot komentāru