Ārkārtējo situāciju Latvijā pagarinās līdz 6. aprīlim – detaļas izlasi rakstā

Ministru kabinets konceptuāli vienojies izdarīt izmaiņas tirdzniecības kārtībā pēc 7. februāra, pēc sēdes žurnālistus informēja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Vienlaikus valdība centīšoties ierobežojumus padarīt loģiskākus un vieglāk saprotamus!

Panākta arī vienošanās par izmaiņām skolu darbībā un ceļojumu ierobežošanā. Covid-19 izplatības ierobežošanai valstī izsludināto ārkārtējo situāciju pagarinās līdz 6. aprīlim.

Detalizēti par izmaiņām pēc 7. februāra valdība lems ceturtdien, 4. februārī, jo pagaidām panāktas tikai konceptuālas vienošanās par galvenajām izmaiņām.

Kā strādās skolas
Izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska (JKP) vēl pirms preses konferences tviterī vēstīja, ka pēc 7. februāra būs iespējamas individuālas konsultācijas visās vecuma grupās, tajā skaitā 12. klasēm, tiem, kas ir sociāli emocionālajās riska grupās. Klātienē, ievērojot drošības pasākumus, mācības būs 1.-2. klasēm, vēstīja ministre.

Kā jūs tiekat galā ar pandēmiju no emocionālā viedokļa?

Kā ceļosim
Satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP) vēsta, ka valdība konceptuāli vienojās par nepieciešamību uz laiku aizliegt ceļojumus uz/no Lielbritāniju, Īriju un Portugāli, ierobežot jebkurus nesvarīgus braucienus uz ārzemēm un pastiprināt iebraucēju robežkontroli uz iekšējām robežām.

 

Šķir otru lapu, lai lasitu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru