Pāvels Globa sniedzis prognozes par astrozīmēm, kurām veiksies februārī

Pēdējais ziemas mēnesis solās būt ļoti labvēlīgs, lai arī ne vienmēr to ir iespējams paredzēt. Pāvels Globa prognozē krasas izmaiņas un izaicinājumus, kas var iemācīt daudz jauna, vēsta portāls “Daily Horo”.

 

Auns

Vientuļajiem Auniem ir iespēja atrast dvēseles radinieku, un jau pašā februāra pirmajā nedēļā. Šis būs laiks, kad šīs zīmes pārstāvju šarms un harizma nepārsniegs robežas. Pasaule mainīsies uz labo pusi. Dzīve viņiem sagādās daudz pārsteigumu, bet būs arī grūtības, maldināšana un problēmas. Lai neviltos mīlestībā, ir vērts pārbaudīt mīlestības saderību. Lai nezaudētu, bet palielinātu naudu, būs jāstrādā vairāk. Šīs zīmes cilvēkiem būs daudz spēka un enerģijas. Dīkdienība ir galvenais ienaidnieks.

 

Vērsis

Vērsis februārī būs ļoti labvēlīgā finansiālā stāvoklī. Svarīgus pirkumus viņi varēs veikt bez liekiem izdevumiem, ar atlaidēm. Darbā un biznesā prasīs nelielu pacietību un izturību. Mīlestībā jums jāiet uz priekšu, neatskatoties. Kopumā Vērsim būs noderīga meditācija, lai attīrītu negatīvās domas. Mēneša vidū viņos var pamosties nepatīkamas atmiņas. Šādos brīžos jums jāvelta pēc iespējas vairāk laika mājas darbiem, atpūtai, saziņai ar mīļajiem.

Lasi arī: Nedēļas prognoze (1.– 7.februāris) – nesēdi uz savas pakaļas

 
Dvīņi

Februāris ar lielu varbūtību Dvīņiem var būt gaišākais un atmiņā paliekošākais 2021. gada laiks. Šis ir ļoti labvēlīgs mēnesis, taču jāatceras, ka brīnumi nenotiek paši no sevis. Ja vēlaties noturēties uz pozitīvā viļņa, nav jāuztraucas, bet jāpaliek pozitīvam un produktīvam visās dzīves jomās. Februāris būs uzvaru laiks Dvīņiem, kuri zina, ko vēlas. Tāpēc ir svarīgi izvirzīt sev mērķus.

 

Vēzis

Vēži piedzīvos patīkamas pārmaiņas un lielisku garastāvokli. Talismani un amuleti kļūs par labākajiem Vēža palīgiem. Viņi ievērojami uzlabos savu enerģiju un palīdzēs to virzīt pareizajā virzienā. Zvaigžņu spēks palīdzēs Vēžiem labi atpūsties, tāpēc šis periods ir ideāls atvaļinājumam, ainavas maiņai. Vēži februārī var veikt dārgus pirkumus.

 

Lauva

Lauvām ir ļoti paveicies mīlestībā. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem izdosies atrast dvēseles radinieku, un tie, kas jau ir attiecībās, varēs atrisināt iekšējos strīdus un konfliktus. Februāris šos cilvēkus patīkami pārsteigs, dodot viņiem iespēju justies vajadzīgiem un nozīmīgiem, laimīgiem un veiksmīgiem. Jums arī jāatbrīvojas no negatīvas attieksmes, kas iznīcina attiecības. Ir pienācis laiks paskatīties uz sevi no malas, atvadoties no trūkumiem un aizspriedumiem. Venēras darbinātā enerģija palīdzēs Lauvam būt spēcīgam visu februāri.

 

Jaunava

Jaunavām būs jāsaskaras ar dažām grūtībām darbā un biznesā, taču tikai mēneša sākumā. Sākot ar otro mēneša pusi, situācija dramatiski mainīsies uz labo pusi. Finanšu un biznesa dzīve virzīsies augšup. Mīlestībā vientuļiem zīmes pārstāvjiem jābūt ļoti uzmanīgiem. Nekādā gadījumā nevajadzētu sākt attiecības ar greizsirdīgām Zodiaka zīmēm. Šādi cilvēki pēc iespējas īsākā laikā var nodarīt milzīgu kaitējumu Jaunavas psihei.

 

Svari

Svariem februāra zvaigznes un planētas būs ārkārtīgi pozitīvas. Viņu radošā enerģija palīdzēs pārtraukt dusmoties un atbrīvoties no aizvainojuma. Tagad ir laiks atstāt visus emocionālos atkritumus aiz muguras. Ja tas netiks izdarīts, tas ievērojami samazinās produktivitāti un jūs zaudēsiet pozitīvo attieksmi. Ja taupīšanas tēma kļūst aktuāla, tad labāk ietaupīt laiku, nevis naudu.

 

Skorpions

Skorpioni būs uzmanības centrā. Pretējā dzimuma pārstāvji biežāk pievērsīs uzmanību šiem cilvēkiem. Finanšu jomā Skorpioniem vajadzētu paļauties uz savu intuīciju: tā viņus nemaldinās. Iepriekšējā pieredze palīdzēs šiem cilvēkiem nenonākt sarežģītā situācijā, palielināt ienākumus.

 

Strēlnieks

Strēlniekam vajadzētu iemācīties atpazīt likteņa pazīmes. Zvaigznes un planētas visu mēnesi atradīsies ļoti labvēlīgā stāvoklī. Visums vadīs Strēlnieku pa pareizo ceļu. Ja kaut kas neizdodas vai plāni sāk izgāzties, jums nav jāuztraucas. Šis ir laiks, kad nekas vienkārši nenotiek. Jums jāuzticas zvaigznēm un jāvirzās līdzi plūsmai. Strēlniekam ir jābaidās no trim lietām: dīkstāves, neuzmanīgas lēmumu pieņemšanas un alkatības.

 

Mežāzis

Ir vērts pēc iespējas mazāk saskarties ar atriebīgajām Zodiaka zīmēm. Šādi cilvēki var kļūt par lielu problēmu avotu. Pašpaļāvība ir tas, ko mīl lielākā daļa Mežāžu. Venēra dos Mežāžiem daudz enerģijas un spēka, pacietības un pozitīvas enerģijas. Iespējams, ka vecas problēmas var atgriezties februārī, bet Mežāži ar tām tiks galā ļoti ātri.

 

Ūdensvīrs

Katrai Zodiaka zīmei ir savi trīs laimes noslēpumi. Ūdensvīriem jāatceras savējie, jo februārī zvaigznes palīdzēs viņiem kļūt laimīgiem. Šo cilvēku dzīve tiks pārveidota, ja viņi paši to vēlēsies. Ūdensvīram būs jārīkojas, jāuzņemas iniciatīva. Patīkamas dzīves pārmaiņas vienmēr sākas ar mazumiņu, tāpēc jāsper pirmais solis – pārējais izdosies pats no sevis. Tagad galvenais ir nevienam neprasīt padomu.

Lasi arī: Nedēļas prognzoe (1.– 7.februāris) – nesēdi uz savas pakaļas

Zivis

Janvārī lielākajai daļai Zivju klājās slikti, taču februārī situācijai vajadzētu mainīties uz labo pusi. Šis būs ļoti stabils un labvēlīgs laiks, kurā jums jācīnās par vietu zem saules. Fiziskām un intelektuālām aktivitātēm nav labāka perioda nekā februāris. Jūs varat sākt meklēt jaunus vaļaspriekus, uzsākt uzņēmējdarbību, mainīt darbu, mācīties un iegūt jaunas zināšanas.

Pievienot komentāru