Atzīšanās horoskops: Kuras Zodiaka zīmes iemīlas ļoti ātri, bet kurām nepieciešams ilgs laiks?

9. vietā – Strēlnieks. Strēlnieki var uzsākt attiecības ar kādu un pēc laika saprast, ka visas simpātijas ir zudušas, tāpēc otru nākas sāpināt. Iemīlas reti, taču, ja tas notiek, tad tas ir pa īstam. Nemēdz sasteigt atzīšanos jūtās.

8. vietā – Dvīņi. Šī Zodiaka zīme noteikti nav pie tām, kas iemīlas visātrāk, tieši pretēji, Dvīņiem ir nepieciešams ilgs laiks, lai iemīlētos un saprastu to, ka viņš otru cilvēku mīl.

Lasi arī: Zodiaka zīmju saderības tabula – ātrs un vienkāršs veids, kā noskaidrot astroloģisko saderību

7. vietā – Skorpions. Kaut gan šai Zodiaka zīmei bieži sanāk izveidot attiecības ar neīstajiem cilvēkiem, tomēr viņš zina un saprot, kad kādu patiešām mīl. Viņš izvēlas to pierādīt ar darbiem, nevis vārdiem – upurējot vai ziedojot kaut ko no sevis.

6. vietā – Jaunava. Viņam ir grūti izdabāt, reti kurš vispār atbilst viņa standartiem, tomēr, ja izvēlas kādu ar kuru būtu attiecībās, tad ar laiku viņā arī iemīlas.

5. vietā – Svari. Viņi ir īsti romantiķi, tāpēc ar atzīšanos mīlestībā īpaši nekavējas. Ja iespējams, tad to izdara ļoti romantiskā veidā.

4. vietā Lauva. Šī ugunīgā zīme kaislīgi un tieši parāda savu pieķeršanos, ja kādu ir iemīlējis, tad par to ilgi nespēj klusēt.

Lasi arī: Šajās 3 Zodiaka zīmēs dzimst cilvēki ar patiesi riebīgu raksturu

3. vietā Auns. Arī Auns iemīlas ātri, tā vien šķiet, ka pats to nepamana. Ja kādā ir iemīlējies, tad viņa dēļ būs gatavs uz visu. Viņi mīlestību uztver nopietni, tāpēc ar viņa jūtām labāk nespēlēties!

2. vietā Vēzis.  Varētu likties, ka viņi ātri iemīlas, taču nereti īstu mīlestību jauc ar simpātijām, viņi bieži vien domā par mīlestību un attiecībām, jo paši ir diezgan lieli romantiķi.

1. vietā Zivis. Ja viņiem kāds iepatīkas, tad visai ticams, ka šīs simpātijas ātri vien pāraugs mīlestībā. Viņš var ilgi prātot, par to, kāda varētu būt viņu nākotnē, tāpēc ilgi nevilcinās, un salīdzinoši ātri atzīstās jūtās.

Pievienot komentāru