“Bijušie” mūsu dzīvē: aizveriet durvis uz pagātni

Ja mēs nonākam pie jaunas sievietes un sākam viņai ilgi un skaisti stāstīt par mūsu iepriekšējo dzīvi un citām sievietēm, ja mēs vēlamies dibināt ģimeni ar jaunu vīrieti, bet mēs pastāvīgi apspriežam visus savus bijušos ar viņu, ir jēga apdomāt – Vai es esmu mana pagātne, vai visi tajā esošie jautājumi ir atbildēti?

Nevajag sākt jauno, ja neesi ticis galā ar veco.

Bijušās sievietes, bijušās sievas un bijušie vīrieši nav kavēklis jaunajā laimē, bet jums vienkārši ir pilnībā jāizprot lomas un nemēģiniet sēdēt uz vairākiem krēsliem vienlaikus.

Kāda sieviete ar prieku redzēs, ka viņas vīrs joprojām sapņo par savu bijušo pirmo mīlestību, cieš no nesenas šķiršanās, nespēj tikt galā ar savas pagātnes sekām, kas izskaidro ne gluži godīgo izturēšanos pret viņu?

Lasi arī: Stiprs vīrietis un vāja sieviete: izdzīvošanas iespēja

Sievietes ļoti spēcīgi izjūt šo neredzamo pagātnes ēnu klātbūtni vīrieša dzīvē. Ar bijušajiem vīriešiem ir tas pats. Jā, jūs mīlat to cilvēku. Bet negodīgi ir veidot attiecības ar jaunu partneri, ja joprojām mīlat pagātni.

Vispirms izprotiet savu pagātni. Protams, tā nav pati patīkamākā lieta, un tas nebūt nav viegli, bet ir tā, kā ir, pretējā gadījumā tas ilgs bezgalīgi. Mēs vai nu izvēlamies augt, vai iestrēgt vietā un staigāt pa vecajiem ceļiem. Izkāpiet no šī bezgalīgās partneru maiņas riteņa, tas nav par partneriem, bet par mums.

Kamēr mēs aptveram, cik vērtīgs ir katra cilvēka ceļš un cik ātri rit dzīve, mēs izkaisam savu enerģiju pa labi un pa kreisi. Jebkurā gadījumā visi bijušie partneri kaut kādā veidā ietekmēja gan mūs, gan tos, kas tagad ir kopā ar mums. Un tāpēc viņiem ir jāpasakās. Paldies par sāpēm, par grūtībām, par prieku, par laimi, par skaistiem un ne pārāk skaistiem mirkļiem, par tuvību, bērniem, par visiem šiem attiecību gadiem.

Pārskatīt pagātni, piedot apvainojumus, mēģināt nākotnē uzņemties visu to labāko (vai vismaz neitrālu). Atstājiet šos koferus, atbrīvojiet rokas jaunām likteņa dāvanām. Aizveriet durvis pagātnei, mēs neesam šeit, pasaulē, kurā visu var kontrolēt, vienkārši pieņem to.

«Бывшие» в нашей жизни: закройте дверь в прошлое

Centieties darīt visu, kas atkarīgs no jums, ja joprojām jūtat, ka vēlaties būt kopā ar šo cilvēku, bet ja nevarat salabot situāciju, tad atlaidiet. Jebkurā gadījumā jūs neredzat visu situāciju šobrīd, bet parasti notiek tā, ka, tiklīdz jūs visu atlaižat, nomierinieties, pieņemat situāciju tādu, kāda tā ir, parādās kāds cits cilvēks vai viss izvēršas tādā veidā, par kuru iepriekš pat nevarējāt iedomāties.

“Kur ir uzmanība, tur ir enerģija, un kur ir enerģija, tur ir dzīvība.” Dzīve ir gudra. Atstājiet sirdī patīkamas atmiņas par cilvēkiem no pagātnes un šodien koncentrējieties uz tiem, kuri ir jūsu tuvumā.

COMMENTS

Pievienot komentāru