Anna nolēma atteikties no jaundzimušā. Medmāsas rīcība lika viņai pārdomāt

Laima piecus gadus strādāja slimnīcā par medmāsu. Redzēja visu, bet bieži atcerējās jaunu sievieti vārdā Anna. Viņu ieveda naktī. Pēc dzemdībām sieviete nolēma pamest bērnu. Bet medmāsas rīcība lika viņai mainīt prātu.

Jaunā mamma

Kad Anna tika nogādāta slimnīcā, izrādījās, ka grūtniecības laikā viņa nevienu reizi nebija devusies pie ārsta. Neviens tests, neviena USG. Sievietei bija tikai medicīniskā polise. Tad ārsti uzzināja, ka Anna nekad nebija nekur strādājusi, viņa nebija precējusies. Viņa bija studente, dzīvoja kopmītnēs. Laima, kura jau ilgu laiku bija strādājusi par medmāsu, ilgu laiku atcerējās šo jauno sievieti ar skumjām acīs un kluso balsi. Anna dzemdēja veselīgu meiteni. Viss gāja labi. Pat dzemdību visgrūtākajā brīdī sieviete turējās godam, bet meitu rokās neņēma. Viņa palūdza papīru un pildpalvu un rakstīja, ka grib atteikties no bērna.

Lasi arī: Kā pašlaik izskatās “Ļaujiet viņiem sarunāties” varone Anna, kura svēra tikai 26 kilogramus

Medmāsas lēmums

Zināmā mērā Laima saprata Annu. Galu galā jaunajai mātei nebija naudas, mājokļa un laulātā. Medmāsa sirsnīgi žēloja savu pacienti un centās viņu netiesāt. Laima mēģināja sarunāties ar Annu. Viņa cerēja, ka jaunā māte pārdomās un neatteiksies no meitas. Bet sieviete nevēlējās kontaktēties. Ir pagājušas divas dienas. Laima jautāja medicīnas personālam par Annu. Izrādījās, ka jaunā māte ar nevienu nerunājās, gandrīz neizgāja no istabas. Un neviens viņu neapmeklēja. Meitene tika nogādāta palātā kopā ar citiem, bet bērniņš aizvests uz palātu, kurā mitinājās pamestie bērni.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru