Kā pašlaik izskatās “Ļaujiet viņiem sarunāties” varone Anna, kura svēra tikai 26 kilogramus

Stāsti par ekstremālu tievēšanu un anoreksiju bieži vien izvēršas ļoti skumji. Un tāpēc ir divtik patīkami runāt par cilvēkiem, kuri savlaicīgi apzinas savu problēmu un vēršas pie speciālistiem, lai atsāktu normālu dzīvi.

Šodien palūkosimies uz Annas Malahovas stāstu, kas tālajā 2014. gadā izskatījās šāda:

Ļoti īsā laika posmā Anna zaudēja divas trešdaļas no sava svara. Apskatīt kaulus, kas bija vienkārši pārklāti ar ādu, bija briesmīgi. Par laimi, meitene pati saprata, ka viņai nepieciešama speciālistu palīdzība un svara zaudēšana viņai nenāca par labu. Uz šovu Anna ieradās kopā ar savu māti, kura bija ļoti noraizējusies par meitas veselību un visādā ziņā vēlējās viņai palīdzēt.

Anna studijā saņēma nepieciešamo atbalstu un augsti kvalificēti speciālisti solīja viņai palīdzēt. Un izslavēts stilists meitenei apsolīja jaunu, skaistu frizūru, ja meitene pieņemsies svarā vismaz par 3 kilogramie, kas jau ir daudz.

Lasi arī: Kā pašlaik izskatās meitene Kristīna, kura svēra tikai 17 kilogramus

Gadu vēlāk Anna atkal atrādījās studijā. Bija manāms, ka viņa ir apmierināta ar dzīvi un savu ķermeni. Meitene atkal ieradās televīzijā kopā ar savu māti, un Anna parādījās jaunā tēlā sev – stilists turēja solījumu un ar Annas matiem veidoja īstu skaistumu.

Kas ir īpaši jauki, Anna spēja ne tikai atkopties, bet arī satikt jaunu vīrieti un apprecēties ar viņu. Apmierināta, skaista, ar dzirkstelīti acīs – es ceru, ka šīs meitenes dzīve būs pēc iespējas laimīgāka, jo viņa patiešām bija pelnījusi savu laimi.

Viņa ne tikai ēda, lai atgūtu svaru, bet iekļāva savā dzīvē arī sportiskas aktivitātes un pilnībā pieņēma savu ķermeni un iemīlēja pati sevi.

COMMENTS

Pievienot komentāru