Kā tagad izskatās meitene Kristīna, kura savulaik svēra tikai 17 kilogramus

Diemžēl, tā ir dzīves realitāte. Meitenes ar lieko svaru dažreiz cīnās pārmērīgi un gadiem ilgi. Viens no iemesliem, kāpēc tas notiek ir slaidu ķermeņu propaganda uz glancētu žurnālu vākiem. Dažreiz apsēstība ar svaru nonāk tādās galējībās, ka meitenes atsakās ēst un noved ķermeni līdz spēku izsīkumam. Spilgts piemērs tam ir Kristīna Korjagina no Barnaulas.

Kā tas viss sākās

Kristīna vienmēr ir bijusi “mazēdāja” – jau 8 – 9 gadu vecumā viņa dienā varēja apēst ābolu vai banāna kumosiņu. Tomēr reālais svars Kristīnai sāka kristies pamatskolas beigās, kad bija jākārto eksāmeni un jāiegūst labākās atzīmes.

Universitātē viss pasliktinājās – Kristīna gribēja kļūt par labāko jurisorudences studenti un bija izcila. Bet tagad visas godalgas krāj putekļus mājās, jo lielāko daļu laika viņa pavada mājās un daudz atpūšas.

Lasi arī: 7 apavu pāri, kuriem jābūt katras sievietes īpašumā

2016. gadā Kristīna kopā ar citiem nelaimē nonākušajiem piedalījās šovā “Ļaujiet viņiem sarunāties”, kas bija veltīts cīņai ar anoreksiju. Daudzi pulcējās studijā un ar šausmām skatījās jaunās meitenes uznācienu, kura tajā laikā svēra 24 kilogramus.

Šķir otru lapu un uzzini, kā Kristīna izskatās tagad!

COMMENTS

Pievienot komentāru