Anna nolēma atteikties no jaundzimušā. Medmāsas rīcība lika viņai pārdomāt

Annas meita tika barota ar maisījumu. Bērns svarā pieauga vāji. Bieži raudāja. Reiz nakts maiņas laikā, izpildījusi visus uzdevumus, Laima devās uz māsas istabu, lai iedzertu tēju. Laima dzirdēja Annas meitu raudam. Medmāsa pažēloja bērnu. Viņa devās pie meitenes. Viņa paņēma bērnu rokās. Tad viņa devās pie jaunās mammas, ieslēdza gaismu un palūdza vismaz vienu nakti palikt pie meitenes. Viņa paskaidroja, ka mazulis nevēlas ēst maisījumu, viņa pastāvīgi raud. Anna izskatījās apjukusi. Bet viņa paņēma bērnu rokās. Meitene pārstāja raudāt.

Mamma un meita

No rīta Anna atsauca iesniegumu un sāka rūgti raudāt. Mazulītes tēvs bija precējies un uzzinājis, ka Anna gaida bērniņu, iedeva viņai naudu abortam. Bet bija jau par vēlu un viņa šajā pasaulē bija palikusi gluži viena. Viss juka un bruka, bet, paņemot mazuli rokās, viņa saprata, ka nevar to izdarīt.

Lasi arī: Viens no bērniem ir zēns, bet otrs meitene. Lielākā daļa cilvēku kļūdās izvēlē

Pēc dažām dienām mamma un mazulis tika izrakstīti. Šajā laikā medmāsa runāja ar bērna tēvu, kurš atgriezās pilsētā. Izrādījās, ka viņš ir diezgan ietekmīgs cilvēks. Vīrietis piekrita izīrēt mājokli Annai un viņas meitai. Viņš apsolīja aprunāties ar sievu. Vīrietis nesatikās ar jauno māti, bet noīrēja mašīnu ar šoferi, kurš Ļenu un viņas meitu aizveda uz jaunu dzīvokli.

COMMENTS

Pievienot komentāru