Dārtai Danevičai Lielā Piektdiena sākusies ar paskaidrojumu pieprasīšanu no bērna tēva

Cilvēki uz šo ierakstu reaģē dažādi.

“Mans bērns visu laiku ir saskrāpēts, zilumains un ar no dārziņa atnestu vīrusu. Es ceru, ka iestādes būs saprātīgas un šitādas muļķības netiks aizvestas nepareizā virzienā,” raksta kāda mamma.

“Kāpēc ģimenes strīdi ir jārisina publiski? Saņemt like pogu,vai nopēlumu vienai,otrai vai abām pusēm? Šo tiešām nesaprotu,” neizpratnē komentē kāda sieviete.

“Neatbildi un neuzvelcies! Varmākam sagādā baudu turpināt sitadus izgājienus, ja sāc taisnoties vai skaidroties,” komentē kāds lasītājs.

Lasi arī: Daneviča atklāj, ko piedzīvo pēc šķiršanās no Kaimiņa

“Bērni=zilumi, puni, pārsisti deguni, skrāpējumi, kritieni no riteņa utt. Mani ir tik aktīvi, ka gadās arī BKUS apmeklēt. Nekas nav jāskaidro, jo atbildi nevienam nevajag, vajag tikai iemeslu konfliktam, lai kārtējo reizi pateiktu, ka esi sūdīga mamma. Zinam, esam pieredzējuši,” ierakstu komentē kāda mamma.

“Jo diemžēl tā bērni aug un mācās. Viens zilums nav sadzijis jau nākamais vietā. Varbūt der kāda 2 vārdu atbilde un katru reizi teiktu vienu un to pašu, kamēr tam vīrieša izstrādājumam apnīk jautāt, ” komentē kāda Twitter lietotāja.

Pievienot komentāru