Dienas horoskops 28. martam – nevajag izlikties!

Jaunava Šodien var būt dīvainas iekšējās sajūtas. Nesapratīsi, kas notiek. Par sliktu nenāks, ja šodien vairāk laika atvēlēsi sev. Nevis saviem darbiem, bet sev. Uzdod sev jautājumu – kas mani padara patiesi laimīgu?

Svari Darbīga diena. Neskatoties uz to, labāk ar runāšanu neaizrauties. Kāds no paziņu loka var izrādīties nodevīgs un tevis sniegto informāciju sagrozīt tev nevēlamā veidā.

Skorpions Šķitīs, ka tev ir tik daudz darba, bet tik maz laika. Nesūdzies par apstākļiem! Ja izturēsi šos pārbaudījumus, tad kļūsi stiprāks un pieredzes bagātāks.

Lasi arī: Meliem īsas kājas! Horoskops nedēļai no 28. marta līdz 3.aprīlim

Strēlnieks Būs jāmaina attiecības ar apkārtējiem – citādāk panākumus neiegūsi. Plāni īstenosies, ja izdarīsi to, ko esi solījis.

Mežāzis Mēģini koncentrēties uz sevi un savām interesēm. Liec tuviniekiem un draugiem saprast, ka tev ir savas darīšanas arī ārpus izklaides, un pienākumi, ar kuriem ir jātiek galā. Atļaujies būt nedaudz egoistisks.

Ūdensvīrs Tavi nākotnes plāni var stipri sarežģīt šo dienu. Pats redzēsi pareizo ceļu, bet tas nenozīmē, ka pa to obligāti jādodas.

 Zivis Disciplinēt vajadzēts sevi pašam – neviens to nedarīs tavā vietā! No rīta neguli pārāk ilgi. Daudz vairāk brīvības būs gaidāmas tikai pašā vakarā.

Pievienot komentāru