Grima triki sievietēm virs 40, kas ļaus izskatīties uz 18

Ap 40 gadiem āda sāk zaudēt savu mirdzošo izskatu. Tomēr pareizs un akurāts meikaps palīdzēs sievietei izskatīties jaunākai un starojošākai. Lūk, dažas viltības.

Lieciet akcentu uz lūpām

Uzklājiet klasisko sarkano vai citas krāsas lūpu krāsu un tā jūs padarīs rotaļīgāku. Šajā gadījumā acīm jābūt pēc iespējas neitrālākām. Atcerieties pirms lūpu krāsas uzklāšanas uzklāt mitrinošu lūpu balzamu, kas pabaros saplaisājušas lūpas un ar zīmuli uzvilkt kontūras. Vislabāk izvēlēties siltos toņus. Aukstos un perlamutrīgos toņus vajadzētu aizmirst, lai neuzsvērtu grumbiņas.

Lasi arī: Sieviete dzēra 3 litrus ūdens dienā mēnesi no vietas! Lūk, kā viņa izmainījās (+FOTO)

Izmantojiet hailaiteri

Grimam pēc 40 gadiem iesakām izmantot vieglu hailaiteri bez īpaši mirdzošām daļiņām. Daži vilcieni vaigu kaulu augšējā daļā maigi izgaismos seju.

Nebaidieties no līnijām

Nevajag baidīties no kosmētiskajiem zīmuļiem, tomēr tiem nevajadzētu būt gaišiem un ārkārtīgi izteiktiem. Melnā acu zīmuļa vietā izmantojiet pelēku vai brūnu zīmuli. Vieglas ēnas izcels jūsu acis.

Pievērsiet uzmanību vaigu sārtumam

Iesakām eksperimentēt ar vaigu sārtumiem, bet mitri vaigu sārtumi nesasies grumbiņās un dos vieglāku efektu, jo to sastāvā ir eļļas.

Neaizmirstiet par praimeri

Nobriedušai ādai iesakām izmantot izlīdzinošu praimeri. Ar praimeri tonālais krēms tik ļoti nesaiet grumbās. Jāskatās, lai praimera sastāvā būtu kolagēns un hialuronskābe. Praimes kalpo kā slānis, kas pagarina kosmētikas ilgumu uz sejas.

Ievērojot dažas vadlīnijas, jūs varat izveidot vieglu pretnovecošanas grimu, kas ādai palīdzēs maskēt nepilnības. Rezumē – aizmirstiet par sausām faktūrām un perlamutru!

Pievienot komentāru