Horoskops: Kādas sievietes patīk katras zodiaka zīmes vīrietim?

Katram vīrietim ir sava gaume. Kāds meklē simpātisku un sievišķīgu, bet kāds priekšroku dod neatkarīgai un inteliģentai sievietei. Ir arī vīrieši, kas vēlas tādu sievieti, kāda nemaz reāli neeksistē.

Skaidrs, ka vīrieša gaumi neietekmē tikai viņa dzimšanas dienas un zvaigžņu novietojums, bet gan arī iepriekšējā dzīves pieredze un citi faktori. Tomēr šoreiz izslēgsim pārējos faktorus un aplūkosim, ko par vīrieša gaumi saka zvaigznes.

Auns

Auna uzmanību piesaistīs sieviete, kura ir spēcīga un neatkarīga. Viņam patīk, ja viņa spēj nevilcinoties paust savus uzskatus, kā arī ir gatava mesties pretī jebkuram izaicinājumam. Veiksme un talants Auna acīs ir spēcīgākais afrodiziaks.

Vērsis

Vērsim nepieciešama pretimnākoša un atbalstoša sieviete, kura tajā pat laikā ir arī sievišķīga un jautra. Ja viņa spēj Vērsi kārtīgi sapurināt, saglabājot savu sievišķīgo pievilcību, viņš būs pamatīgi “ieķēries”.

Lasi arī: Kas neriskē, tas nedzer šampanieti! 4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras visvairāk mīl riskēt

Dvīņi

Dvīņu vīrietis sapņo par sievieti, kura ir apveltīta ar inteliģenci, radošumu un lielisku humora izjūtu. Ja viņa spēs noturēt Dvīņu interesi, turpinās pārsteigt un fascinēt šo vīrieti, viņa acīs šī būtne kļūs neatvairāma.

Vēzis

Vēži vēlas atrast sievieti, kura šķiet pieticīga un nevainīga, kā Botičelli Venēra, turklāt viņas uzmanībai jābūt piesaistītai tikai un vienīgi savam vīrietim. Ja šī sieviete Vēzim šķitīs viegli ievainojama un trausla ka ievainots putns, viņš vēlēsies viņu pasargāt no visa un šādā veidā neprātīgi iemīlēsies.

Lai lasītu raksta turpinājumu, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru