Igors Rajevs komentē: Vai pastāv iespēja, ka Putins varētu dot pavēli pārtraukt karadarbību

Šobrīd publiskā vidē ir nākušas ziņas , ka šobrīd Krievijā vairs esot tikai 2 cilvēki, kuri grib karot līdz uzvarai – Putins un Krievijas aizsardzības ministrs. Vai Putinam tuvi cilvēki nevarētu izdarīt spiedienu uz prezidentu, aicinot piekāpties?

“Jā, bet jāsaprot, ka Putins nav tas cilvēks, uz kuru ļoti viegli var izdarīt spiedienu. Viņš ļoti bieži iet pāri līķiem, tai skaitā pāri savu cilvēku līķiem, ja grib panākt savu mērķi,” atbild I.Rajevs.

Lasi vēl: Igors Rajevs skaidro: Cik liela iespēja, ka Putins izmantos kodolieročus?

Rajevs piemin: “Ir tāds krievu oligarhs Vladimirs Potaņins. Visi zina Abramoviču, bet Abramovičs ir piektais bagātākais cilvēks Krievijā. Potaņins ir otrais bagātākais, un viņš nodarbojas ar sūru biznesu, nevis ar izklaidēm. Potaņins pirms 3 dienām nāca klajā ar paziņojumu, ka Putins grib valsti ievest 1917. gadā, jo neviens vairāk ar viņiem nerunās, nedos kredītu, nebūs biznesa partneru, neviens negribēs sadarboties.”

I.Rajevs atzīst, ka Potaņins ir svarīgs un ietekmīgs cilvēks, tomēr viņa izteikumi nekādā veidā nav ietekmējuši Putina apņēmību turpināt kara darbību. Līdz ar to militārais analītiķis rezumē, ka nebūtu tik optimistisks šinī brīdī, ka visas šīs darbības atstāj ietekmi uz Putina vēlmi uzvarēt šajā karā.

Pievienot komentāru